Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heb jij de Center of Gravity Challenge al geprobeerd? Ferri Somogyi doet voor hoe ‘t niet moet

Heb jij de Center of Gravity Challenge al geprobeerd? Ferri Somogyi doet voor hoe ‘t niet moet

Heb jij de Center of Gravity Challenge al geprobeerd? Ferri Somogyi doet voor hoe ‘t niet moet

Ken jij de Center of Gravity Challenge al? Het leuke aan deze challenge is dat vrouwen ‘m wel kunnen en mannen niet. Hilarisch om samen met je vriend te proberen dus. Noëlle Somogyi ging de uitdaging aan samen met haar man Ferri en dat liep voor Ferri niet goed af.

De Center of Gravity Challenge

Zo werkt het: je gaat op je knieën zitten. Eerst zet je je handen voor je op de grond. Daarna doe je je handen onder je kin en leun je op je ellebogen. Wat daarna komt, is het belangrijkst. In één snelle beweging leg je je handen op je rug. Hier zal het bij mannen misgaan. Waar vrouwen hun handen gewoon op hun rug kunnen leggen, lukt dit bij mannen niet.

Het verschil tussen mannen en vrouwen

Waarom mannen dit niet kunnen en vrouwen wel? Dat heeft te maken met het feit dat mannen en vrouwen een ander zwaartepunt hebben. Tijdens de challenge is je romp paralel aan de grond. Als je je ellebogen daarna van de grond verwijdert, komt het zwaartepunt bij je heupen en knieën te liggen. Dat is geen probleem voor vrouwen, want bij ons ligt ons zwaartepunt al in dat gebied. Bij mannen is dat meestal niet zo, wat ervoor zorgt dat ze omvallen als ze dit doen.

Lees ook
Ferri Somogyi onthult geslacht van zijn tweeling met lief kiekje

Ferri en Noëlle proberen het uit

De zwangere Noëlle Somogyi besloot de challenge te proberen samen met haar man Ferri. Ze vraagt Ferri om haar na te doen. De twee leveren hét bewijs dat de theorieën over deze challenge kloppen, want Noëlle voert het kunstje probleemloos uit en Ferri… die kukelt om! Daar kan Noëlle wel om lachen, en wij stiekem ook! Ga jij de challenge ook proberen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ɴoëlle ѕoмoɢyι (@noellesomogyi)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram  | Beeld: Screenshot Instagram