Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wist jij dat deze celebs de helft van een tweeling zijn?

Wist jij dat deze celebs de helft van een tweeling zijn?

Wist jij dat deze celebs de helft van een tweeling zijn?

Mary-Kate en Ashley Olsen kennen we allemaal, maar wist je dat er nog een hoop andere celebs zijn die ook een tweelingzus of -broer hebben? Wij kwamen op 5 celebrities, maar misschien ken jij er meer?

Gisele Bündchen

 

Now on snapchat: gisele 👻 Agora no snapchat: gisele

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Samantha Ronson

#tbt #imwithhertoo #stolen #twins

A photo posted by Samantha Ronson (@samantharonson) on

Ashton Kutcher

Just another night on #theranch

A photo posted by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Scarlett Johansson

💜 • #scarlettjohansson • 💜

A photo posted by I AM NOT SCARLETT JOHANSSON (@scarlettjohannson) on

Eva Green

 

1. Gisele Bündchen
Gisele Bündchen en haar tweelingzus Patricia schelen vijf minuten. Vroeger hadden ze dezelfde droom om model te worden, maar alleen Gisele brak door. Gisele heeft zelfs nog vier andere zussen: Raquel, Graziela, Gabriela and Rafaela. Ook Gabriela ambieerde een carrière als model, maar moest toch het onderspit delven voor haar zusje Gisele.

2. Samantha Ronson
Samantha Ronson, die we vooral kennen van haar kortstondige relatie met Lindsay Lohan, heeft een tweelingzus Charlotte. Terwijl Samantha een carrière als dj nastreeft, werkt haar zusje als modeontwerpster.

3. Ashton Kutcher
Ashton Kutcher en zijn tweelingbroer Michael zijn vrij close. Volgens de acteur zijn ze niet alleen broers, maar ook nog eens beste vrienden. Toen Michael ziek was, week Ashton geen minuut van zijn zijde: Michael had op zijn dertiende een harttransplantatie nodig.

4. Scarlett Johansson
Scarlett Johansson heeft een tweelingzus Hunter en is maar drie minuten jonger. Haar broer is geen acteur, maar is desondanks is hij samen met zijn zus verschenen in de film ‘Manny & Lo’. Hij houdt zich vooral bezig met goede doelen zoals Giants of Generosity en Friends of Rockaway. Deze organisaties proberen de huizen die orkaan Sandy heeft verwoest opnieuw op te bouwen.

5. Eva Green
Eva Green, die we vooral kennen uit ‘Sin City’, is net twee minuten ouder dan haar tweelingzus Johanne. Ze leiden heel verschillende levens: Eva streeft een carrière na als actrice in het drukke Hollywood, maar Johanne, of Joy zoals haar familie haar noemt, woont op het platteland en spendeert al haar tijd aan haar paarden.

Lees ook:

Bron: flair.be, afbeeldingen: Instagram