Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De andere kant van het verhaal: Caroline reageert op ruzie met de Meilandjes

De andere kant van het verhaal: Caroline reageert op ruzie met de Meilandjes

Celebs
De andere kant van het verhaal: Caroline reageert op ruzie met de Meilandjes

Caroline van Eeden, de voormalige huisvriendin van de Meilandjes, wil niet reageren op passages over haar in de biografie van Martien Meiland. Ze kiest ervoor om het privé te houden en respectvol te blijven, zo laat ze weten via Instagram.

Caroline ruzie met Meilandjes

RTL Boulevard ging zaterdag na de onthullingen bij Caroline langs. Toen meldde de voormalig huisvriendin nog dat ze er niks over ging zeggen. Inmiddels heeft ze dus wel wat van zich laten horen, maar ze blijft netjes naar de familie toe: “Het is moeilijk om respectvol te zwijgen als je hoort en leest wat er allemaal gezegd wordt. Dit gaat over mij persoonlijk en raakt mij dan ook, er zijn altijd twee kanten van het verhaal”, schrijft Caroline. “Ik kies ervoor om dit privé te houden en respectvol te blijven. Dat is mijn keuze en hier blijf ik bij. Ik wens de familie Meiland alle goeds toe, het leven draait om leren en hopelijk zelfreflectie. Ik richt mij op de toekomst.”

Torenhoge schulden

In het boek, dat eind oktober uitkomt, staat onder meer dat Caroline slaande ruzie kreeg met Maxime Meiland. De dochter van Martien heeft er naar eigen zeggen nog littekens van. Op de boekpresentatie vertelde Martien al even over de zogenaamde ‘oorlog’ tussen de voormalig vrienden. Een van de redenen voor de ruzie zou een geldkwestie zijn. “Zij kwam natuurlijk met een behoorlijke schuld mee naar Frankrijk. Wij hebben uiteindelijk gezegd dat wij het aflossen en dat is ook goed gegaan. Maar daarna bleef ze toch meer geld eisen, aldus Martien.”  Dochter Maxime vult aan dat er veel meer schulden bleken te zijn dan dat Caroline de familie verteld had. “We waren natuurlijk heel blij dat we haar konden helpen en dan is het niet leuk om te horen dat ze niet eerlijk is geweest en er nog veel meer was.”

Uit de buurt blijven

Ook komt nu naar buiten dat er niet alleen vanuit Caroline haar kant niet netjes is gehandeld. Blijkbaar mocht ze absoluut niet aanwezig zijn bij de uitreiking van de Televizier-Ring, die Chateau Meiland in 2019 won. En dat terwijl ze een grote rol heeft gespeeld in het succes van het programma. SBS heeft destijds een vakantie voor haar betaald zodat ze op de avond zelf ook echt niet aanwezig kon zijn.

Het boek ‘Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer’ ligt vanaf 31 oktober in de winkels.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caroline (@caroline_van_eeden) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanaf nu te koop, MARTIEN! Op de website hetboekvanmartien.nl. #biografie #martienmeiland

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Bron: RTL Boulevard, ANP, Instagram | Beeld: Talpa

Shoppen is altijd een goed idee