Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws: actrice Carolien Karthaus-Spoor verwacht tweede kindje

Babynieuws: actrice Carolien Karthaus-Spoor verwacht tweede kindje

Celebs
Babynieuws: actrice Carolien Karthaus-Spoor verwacht tweede kindje

Carolien en Jon Karthaus kunnen het eindelijk van de daken schreeuwen: ze verwachten hun tweede kindje! Dat kondigt het stel zojuist aan op Instagram. Om het feest compleet te maken, onthullen ze meteen het geslacht van de baby.

Buik in beeld

Carolien hoeft haar prachtige babybuik niet meer te verbergen. “Er is een kleintje op komst”, schrijft ze bij een foto waarop haar groeiende buikje goed te zien is. “We zijn zo gezegend dat het ons weer gegund is.”

Jongensmoeder

De actrice deelt ook meteen het geslacht van de baby. Er is weer een jongetje op komst! “Lief, klein mannetje: jouw grote broer, papa en mama kunnen niet wachten om jou te mogen ontmoeten.”

Lees ook
Carolien Karthaus-Spoor over heftige meningen van moeders: ‘Het is al zwaar genoeg’

Otis

De voormalig GTST-actrice en regisseur Jon werden in 2017 ouders van Otis Justus Maurits. In september 2016 stapten ze in het huwelijksbootje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het beroep actrice klinkt vaak zaligmakend, maar acteur zijn betekent keihard werken: met name als je niet aan het werk bent. Want dat heb je niet zelf in de hand. Ik prijs me zeer gelukkig dat ik prachtige rollen heb mogen spelen en sinds Otis in mijn leven is, staat dat even op een laag pitje. Deels omdat ik dit helaas niet zelf kan beïnvloeden, maar ik prijs mezelf gelukkig dat ik genoeg ernaast mag doen (hierdoor was er ruimte om @lemejamsterdam samen met mijn beste vriendin op te zetten, waar ik enorm veel energie en geluk uithaal) en heel veel quality time met dit kleine mannetje mag doorbrengen. Acteren zal altijd mijn grote passie blijven, maar het moederschap is de meest dankbare, belangrijke en zaligmakende rol die ik ooit heb mogen spelen ❤ #actress #mom

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienspoor) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee