Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Carlo Boszhard: “We willen een kindje adopteren”

Carlo Boszhard: “We willen een kindje adopteren”

Carlo Boszhard: “We willen een kindje adopteren”

Presentator Carlo Boszhard (47) en zijn partner Herald (40) willen heel graag een kindje adopteren. Het stel maakte dit bekend in een interview met Telegraaf. “We zitten er middenin!”

Traject
‘We zijn het traject ingegaan, omdat het toch een grote wens van ons beiden is om een kind te adopteren en een kind te laten delen in ons leven”, vertelt Carlo in het openhartige interview. De eerste gesprekken hebben al plaatsgevonden, en de presentator vertelt dat er ontzettend veel bij komt kijken.

Te oud
Door de eerste gesprekken zijn er ook al een aantal dingen helder geworden, waar de presentator eerder geen weet van had. “Er gaat een wereld voor je open. Zo ben ik met 47 eigenlijk al te oud. Maar dat geldt dan voor sommige landen van herkomst van de kleine. Anderen kunnen wel.” Zijn zeven jaar jongere vriend, zou eventueel wel alleen een kindje kunnen adopteren, maar of het stel dat wil is nog onduidelijk.

Hoofdzaak
In het verleden hebben Carlo en Herald vaker overwogen om een kindje te adopteren, maar destijds namen de twijfels altijd de overhand. Nu is het stel er toch echt klaar voor. Of het een pasgeboren kindje moet zijn, is voor Carlo niet de hoofdzaak, vertelt hij: “Ik zou het ook niet erg vinden om een al wat ouder kind te krijgen.” Het bieden van een veilige thuisbasis voor een kindje is voor de presentator en zijn vriend de prioriteit.

Goeiemorgen lieve mensen! Gewoon nog even een foto van zondag, omdat ie zo leuk is! #carlostvcafe #cohost

A photo posted by Carlo’s TV Café (@carlostvcafe) on