Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Carice van Houten deelt zeldzaam kiekje met haar 3-jarige zoontje

Carice van Houten deelt zeldzaam kiekje met haar 3-jarige zoontje

Celebs
Carice van Houten deelt zeldzaam kiekje met haar 3-jarige zoontje

Drie jaar geleden werd Carice van Houten (43) moeder van zoontje Monte. De ‘Game of Thrones’-actrice houdt hem bewust uit de schijnwerpers, maar nu deelt ze tóch een foto van haar grote trots.

Dat de actrice nooit een foto deelt van Monte, is een bewuste keuze. Maar ze vindt dat wel lastig. “Elke dag zie ik ook hoe andere mensen foto’s van hun kind posten en die trots voel ik óók – ik wil hem ook laten zien! Ik heb best wel écht een heel mooi lief kindje gemaakt”, zegt ze in een recent interview met HP/De Tijd. Toch sluit ze niet uit om in de toekomst meer foto’s te delen. “Ik weet nog niet zo goed hoe ik me daartoe moet verhouden. Hij heeft er ook niet om gevraagd. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat hij later boos zegt: ‘mama, waarom heb je geen foto’s van me gepost?’. Tot nu toe denk ik: ik laat het even zo.”

Lange lokken

Ondanks haar fotobeleid deelt ze nu toch een kiekje van Monte, waarop hij haar omhelst. Wel brengt ze hem onherkenbaar in beeld. Onder meer Chantal Janzen, Géza Weisz en Carolien Spoor laten liefdevolle reacties achter. Ook fans reageren enthousiast, vooral op zijn lange blonde lokken. “En dat haar, love it”, schrijft een fan.

Lees ook
Carice van Houten over het moederschap: ‘Ik voel me een open wond’

Relatie

Carice leerde de vader van haar kind, de Australische Guy Pearce, in 2015 kennen tijdens de opnamen van de film Brimstone. De vonk tussen de twee sloeg al snel over. De liefde van Carice en Guy, die pendelen tussen Nederland en Australië, werd in augustus 2016 bezegeld met de komst van zoontje Monte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👩‍👦

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee