Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verhuisnieuws: dít is de prachtige nieuwe miljoenenvilla van Carice van Houten en Guy Pearce

Verhuisnieuws: dít is de prachtige nieuwe miljoenenvilla van Carice van Houten en Guy Pearce

Verhuisnieuws: dít is de prachtige nieuwe miljoenenvilla van Carice van Houten en Guy Pearce

Twee Hollywoodsterren in ons kikkerlandje, die kunnen zich best een mooi optrekje veroorloven. En dus hebben Carice van Houten (43) en haar lover Guy Pearce (52) een knoepert van een villa gekocht onder de rook van Amsterdam.

Huis van Guy en Carice

Voor hun nieuwe paleis in Amstelveen is behoorlijk diep in de buidel getast. Carice en Guy, die nu voor het eerst samen een woning hebben gekocht, hebben een luttele 2.237.500 euro neergeteld voor hun nieuwe stulpje. De twee betaalden de villa ook nog eens volledig uit eigen zak; naar de bank gaan, was niet nodig.

Van de drukte naar de rust

Voor het neergetelde bedrag mogen Guy en Carice zich de trotse eigenaren noemen van een woning van maar liefst 272 vierkante meter. Het optrekje is prachtig gelegen aan de bosrand én het water, waarmee het hollywoodkoppel een stuk meer privacy geniet dan in Amsterdam Oud-Zuid, waar Carice in 2017 nog een driedubbel bovenhuis kocht voor zo’n anderhalf miljoen. Of Carice dat huis van de hand doet, óf in haar bezit houdt, is niet bekend.

Lekker ruim

De nieuwe villa beschikt over acht kamers, drie badkamers en een grootse tuin rondom, mét jacuzzi. Ook de metersdiepe keuken mag genoemd worden. Uiteraard is er verder voldoende privé-parkeergelegenheid, eveneens een behoorlijke upgrade als je uit het drukke Amsterdam komt.

Lees ook
Carice van Houten deelt zeldzame foto van zoon: ‘Hairgoals!’

Zoontje Monte

Carice en Guy leerden elkaar kennen op de set van de film Brimstone (2016). De vonk sloeg al gauw over en in het najaar van 2016 verwelkomde het koppel hun eerste kind, zoontje Monte (3). Hij zou één van de hoofdredenen kunnen van het verruilen van de Nederlandse hoofdstad voor het rustigere Amstelveen. Guy en Carice, die onlangs nog een eerlijke bevallingsfoto deelde, voeden hun zoon immers zeer beschermd op en tonen nooit zijn gezicht aan de buitenwereld. Wat we wel te zien krijgen op sociale media zijn z’n jaloersmakende lange, blonde lokken. Overigens wordt het stel zelf ook zelden samen gespot. Krijgen ze toch maar mooi voor elkaar.

Bekijk hier de beelden van de Amstelveense villa.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️Amsterdam

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Bekende Buren | Beeld: BrunoPress