Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Cara Delevinge weer single

Cara Delevinge weer single

Cara Delevinge weer single

Terwijl topmodel Cara Delevinge onlangs nog liet weten smoorverliefd te zijn, blijkt nu dat haar relatie met Annie Clark op de klippen is gelopen. En een bron vertelt dat de break-up niet vanuit Cara kwam. Oh no…

‘Completely in love’
De 24-jarige Cara – wiens modellencarriere in een paar jaar sky high is gegaan en haar wereldberoemd heeft gemaakt – was anderhalf jaar samen met Annie Clark. Zij is bekend bij het grote publiek als singer-songwriter St. Vincent. In Vogue sprak Cara eerder dit jaar nog openlijk over haar relatie met de zangeres. Ze zei: “I’m completely in love. Before, I didn’t know what love was – real love. I didn’t understand the depth of it. Now I know the meaning of life is love.”

Lange-afstandsrelatie
Maar aan dit sprookje is nu abrupt een einde gekomen, meldt een bron aan The Sun. De reden van de break-up zou de druk van de lange-afstandsrelatie van de twee zijn. Dit was achteraf gezien toch zwaarder voor model-turned-actress Cara, en merkte ze vooral op haar verjaardag. Hier was haar inmiddels ex-vriendin niet bij wegens de afstand. De bron laat echter wel weten dat Cara en Annie nog steeds erg veel van elkaar zouden houden.

Bekijk hieronder een foto van de twee, toen ze nog samen waren.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Bron: Grazia, Mirror, Instagram.

Lees ook: