Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > WAT?! Camila Cabello verlaat Fifth Harmony

WAT?! Camila Cabello verlaat Fifth Harmony

WAT?! Camila Cabello verlaat Fifth Harmony

One Direction all over again! Anderhalf jaar geleden besloot Zayn Malik zijn vertrouwde plekje in de boysband One Direction op te geven voor een solocarrière en de harten van tienermeisjes over de hele wereld braken in stukjes. Blijkbaar heeft de zanger hiermee een trend gezet want nu blijkt ook één van de populairste Amerikaanse meisjesgroepen een lid te verliezen, namelijk Camila Cabello.

Het zijn de vier andere bandleden die het nieuws deze ochtend bekend maakten. Ze deelden een emotionele tekst op Instagram waarin ze vertellen dat zangeres Camila Cabello de groep zal verlaten. “Nadat we 4,5 jaar samen zijn geweest, hebben we via haar woordvoerders gehoord dat Camila heeft besloten Fifth Harmony te verlaten. We wensen haar het allerbeste”, staat in een statement. Er waren eerder al geruchten dat er problemen waren tussen de meiden, maar het feit dat de rest van de groep het nieuws te horen kreeg van de woordvoerders van Cabello, zegt volgens ons al genoeg.

Een foto die is geplaatst door Fifth Harmony (@fifthharmony) op

Fourth Harmony

Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane en Lauren Jauregui verzekerden hun fans ook dat zij met hun vieren zullen verdergaan. “Jullie Harmonizers zijn er altijd geweest sinds de start, hebben ons gesteund, met ons gehuild en zijn met ons opgegroeid”, aldus de groep. “Met die steun en liefde zullen we doorgaan. We willen jullie laten weten dat wij met z’n vieren verder gaan. We zijn vier sterke, toegewijde vrouwen die verder zullen gaan met Fifth Harmony naast onze soloprojecten.”

De reden voor haar vertrek is niet duidelijk, al denken wij dat de arrestatie van bandlid Lauren er misschien voor iets tussen zit. Camila nam eerder al enkele soloplaten op waaronder de grote hit ‘I Know What You Did Last Summer’ met zanger Shawn Mendes. Na 4,5 jaar zou de zangeres zich nu volledig willen focussen op een solocarrière. Wij wensen haar alvast veel succes.

Copyright: Hollandse Hoogte

Lees ook: