Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bruiloft Jaimie Vaes en Lil Kleine definitief afgeblazen? ‘Ze is behoorlijk aan het denken gezet’

Bruiloft Jaimie Vaes en Lil Kleine definitief afgeblazen? ‘Ze is behoorlijk aan het denken gezet’

Bruiloft Jaimie Vaes en Lil Kleine definitief afgeblazen? ‘Ze is behoorlijk aan het denken gezet’

Jaimie Vaes en rapper Lil’ Kleine zijn al een flink tijd verloofd, maar door het coronavirus werd hun huwelijk tot tweemaal to uitgesteld. Na de vermeende mishandeling en de berichten over hun explosieve relatie is het echter de vraag of dat huwelijk er überhaupt ooit nog gaat komen.

Van uitstel komt afstel?

Volgens betrouwbare bronnen is het huwelijk voorlopig en waarschijnlijk helemaal afgeblazen. “Jaimie Vaes is behoorlijk aan het denken gezet. Ze is gaan nadenken. Ze is nu eigenlijk van mening dat ze het allemaal niet meer weet”, vertelt presentator Bart Ettekoven in Shownieuws.

Jorik wil wel

Jorik wil nog steeds dolgraag trouwen. “Maar voor Jaimie staat er een heel groot vraagteken achter die trouwerij. Jorik zal flink moeten veranderen als dat huwelijk überhaupt ooit nog plaats gaat vinden”, aldus de bron tegen het entertainmentprogramma.

Mishandeling

Een paar weken geleden barstte de bom op Ibiza. Jorik wordt ervan verdacht Vaes te hebben mishandeld. Volgens ooggetuigen zou Jaimie overstuur en bebloed de lobby van hun hotel binnen zijn gerend. Ook zou haar kleding zijn gescheurd en de hotelkamer vernield. De rapper werd opgepakt door de politie en spendeerde daarna twee nachten in een Spaanse cel.

Opmerkelijk statement

De zaak werd geseponeerd, waarna de rapper lachend met vrienden bijkwam op het strand – zonder Jaimie in de buurt. De verloofden brachten daarna een – enigszins opmerkelijk – statement naar buiten dat zij net zoals elke relatie wel eens pieken en dalen kenden. Concrete antwoorden op de vraag wat er exact op Ibiza was gebeurd, gaven de twee verloofden, hun management en hun platenlabel niet.

Lees ook
Nieuw leven voor Jaimie Vaes? ‘Verloofde Lil Kleine verhuist naar het buitenland mét zoontje Lío’

‘Jaimie: In The Vaes Lane’

Het nieuwe seizoen van realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf 15 juli op Discovery+ te zien. Dat heeft de zender maandag bekendgemaakt. Het is nog onduidelijk wat er precies gaat gebeuren in het nieuwe seizoen. In eerste instantie leek het tweede seizoen toe te werken naar het huwelijk van Jaimie en Lil Kleine. Zij zouden elkaar op Ibiza eeuwige trouw beloven, maar goed, daar gebeurden onlangs dus andere dingen. Discovery+ wil niet zeggen of in de realitysoap over het leven van influencer Jaimie wordt ingegaan op het incident waarbij zij gewond zou zijn geraakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

Bron: ANP, STORY | Beeld: Peter Smulders