Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wil je zien: dít is de knappe broer van Loiza Lamers

Wil je zien: dít is de knappe broer van Loiza Lamers

Wil je zien: dít is de knappe broer van Loiza Lamers

Dat model Loiza Lamers een mooie verschijning met blauwe ogen en een kaaklijn om u tegen te zeggen is, hoeven we je vast niet uit te leggen. Maar het blijkt dat de goede genen niet alleen bij Loiza terecht zijn gekomen. Loiza’s broertje Thijs heeft ook wat van de goede looks meegepikt. En dít is hoe hij eruit ziet. 

‘Hollands next’

Een aantal jaar geleden verblufte Loiza met haar looks menig mens. Ze deed mee aan Hollands Next Top Model 2015 en won ook nog eens. Ze was met haar deelname het eerste transgender model dat überhaupt meedeed én won. Ze wees haar gewonnen modellencontract af, maar dat betekende niet einde carrière. Nog steeds is Loiza actief als model en mogen we geregeld genieten van allerlei mooie kiekjes die ze op Instagram post.

Broertje Loiza Lamers

Uit haar Instagram posts mag dan ook blijken dat ze een echt familiemens is en dan ook graag foto’s met haar geliefden plaatst. Zo liet ze in een (te lieve) foto met haar broertje weten dat ze een ontzettend trotse zus is. Ze deelde de selfie met Thijs ter ere van zijn verjaardag. “Ook al ben je veel langer dan ik, je zal voor altijd mijn kleine (vervelende) broertje blijven.” Wat lief.

Lees ook
Loiza Lamers blikt terug op jeugd: ‘Nooit gedacht dat ik een foto van mij als kleine jongen zou posten’

Goede genen

Dat de goede genen niet alleen in Loiza zitten blijkt dan ook wel weer. En dat Thijs die genen dus ook bezit, valt niet alleen ons op. Veel van Loiza’s volgers laten in de reacties weten dat broer en zus allebei eigenlijk heel mooi zijn. “Jullie zijn twee beauty’s”, reageert iemand. En, “Broer al even knap als de zus”, luidt een ander. Nou, daar zijn we het zeker mee eens hoor. Oordeel hieronder zelf maar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

Bron  & beeld: Instagram, Peter Smulders