Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De drie musketiers: zo zien de broers van Nick Schilder eruit

De drie musketiers: zo zien de broers van Nick Schilder eruit

Celebs
De drie musketiers: zo zien de broers van Nick Schilder eruit

Vorige week ontdekten we al hoe de oudere zus van Simon Keizer eruitziet, maar hoe zit het met de andere zanger van het zangduo Nick & Simon? In huize Schilder was het vroeger een echt mannenhuis, want Nick blijkt maar liefst twee broers te hebben. En die lijken niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua talent op de zanger!

In de voetsporen van hun broer

Zijn broertjes Sam en Robert treden met hun band met de toepasselijke naam Almost Famous maar wat graag in de voetsporen van hun bekende broer. Maar anders dan hun broer die met gemak een voetbalstadion vol zingt, is dat voor Sam en Robert nog toekomstmuziek. In Volendam hebben ze al aardig naam gemaakt, maar in de rest van het land zullen de twee nog geen belletje doen rinkelen.

Voorprogramma van 3JS of Nick & Simon

In 2017 vertelde Sam aan RTL Boulevard: “We pakken eigenlijk zoveel mogelijk aan wat we leuk vinden. Het komt weleens voor dat we in het voorprogramma van de 3JS of Nick en Simon doen in een grote zaal, maar het komt ook voor dat we daarachter in een dorpshuisje staan waar nog geen 80 mensen in kunnen.”

Lees ook
Terug in de tijd: Kirsten Schilder post allereerste foto met manlief Nick

Simon wegwerken

Beide broers zijn super trots op hoe goed hun broer het doet. Het liefst zouden ze een keer met Nick toeren door heel Nederland, maar Simon is hierbij natuurlijk een grote dwarsligger. De twee grappen: “We moeten een manier vinden om Simon weg te werken.” Dat laatste lijkt de gebroeders Schilder echt nog niet echt gelukt te zijn…

Bekijk hieronder de foto’s van toen en nu van de gebroeders Schilder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

View this post on Instagram

Lunch met de brothers!🍷🍽@almostfamousvolendam

A post shared by Nick Schilder (@nickschilder) on

Bron: Story | Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee