Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Altijd al willen weten: zó ziet de broer van Jim Bakkum eruit

Altijd al willen weten: zó ziet de broer van Jim Bakkum eruit

Altijd al willen weten: zó ziet de broer van Jim Bakkum eruit

Jim Bakkum is al jarenlang een bekende in ons land. De 33-jarige zanger deed namelijk 18 jaar geleden (!) mee aan het allereerste seizoen van zangprogramma Idols, waar hij na het behalen van de tweede plaats in een klap een superster werd. Meerdere theatershows en films volgden, en samen met musicalster Bettina Holwerda vormt hij een echt showbizzkoppel. Een stuk minder bekend maar minstens net zo knap is zijn oudere broer Danny Bakkum. Want hoe ziet híj er eigenlijk uit?

Oudere broer Danny

Jim draait al jaren mee in de showbizz-wereld. Ook zijn bekende vrouw, Bettina, kennen we allemaal van haar rollen in onder andere Grease, Hair en Fame. Een stuk minder bekend is Jim’s oudere broer Danny. Hij leeft zijn leven buiten de schijnwerpers, maar blijkt wel een ding met Jim gemeen te hebben. Ook hij blijkt namelijk een muzikaal talent te zijn. De twee traden vroeger samen op in hun band The Kids, en inmiddels speelt Danny in de band Bob en de Blue Band.

Oom

Hoewel Jim en Danny een hele goede band hebben, verlangt Danny volgens Jim niet naar een leven in de spotlights. Zo liet hij eind vorige maand op Instagram weten toen Danny jarig was. “Hij gaat me vermoorden voor het feit dat ik deze foto op Instagram zet, maar deze jongen op rechts met de mat en pony is vandaag jarig. Normaal laat ik niet zoveel los over mijn broer, maar dit jaar is hij zelf vader geworden (en ik dus officieel oom!) en daar ben ik heel trots op. Mag ook weleens gezegd worden”, schrijft Jim bij een foto uit de oude doos.

Lees ook
Jim Bakkum ontdekt verborgen talent van Yolanthe Cabau (en fans gieren het uit)

Kinderen Jim en Bettina

Jim maakte zijn broer enkele jaren geleden trotse oom. Samen met Bettina werd hij in 2012 voor het eerst ouder van hun inmiddels achtjarige zoontje Lux. Drie jaar later kwam daar dochter Posy bij en vorig jaar werden Jim en Bettina opnieuw ouders van een dochter genaamd Molly. Met hun derde kindje is het gezin Bakkum volgens Jim en Bettina helemaal compleet. “We zijn heel gelukkig met hoe het nu is”, aldus het stel begin dit jaar in een video van &C.

In de video en foto hieronder zie je hoe Jim’s broer Danny er nu én vroeger uitzag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Instagram, YouTube, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee