Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Relatie ‘GTST’-actrice Britt Scholte voorbij, maar: ‘Je bent nog lang niet van mij af’

Relatie ‘GTST’-actrice Britt Scholte voorbij, maar: ‘Je bent nog lang niet van mij af’

Relatie ‘GTST’-actrice Britt Scholte voorbij, maar: ‘Je bent nog lang niet van mij af’

Actrice Britt Scholte en YouTuber Stefan de Vries hebben vandaag bekendgemaakt een punt achter hun relatie te zetten. De twee zijn gelukkig wel als vrienden uit elkaar gegaan, zo laten ze beide weten via hun Instagram-accounts.

Britt Scholte en Stefan de Vries uit elkaar

“Aantal jaar geleden zijn Steef en ik begonnen als beste vrienden en dat is op een gegeven moment uitgegroeid naar een hele mooie relatie. Wij zijn er dan ook na een aantal jaar achter gekomen dat wij heel veel van elkaar houden en ontzettend dol op elkaar zijn, alleen niet meer als partners maar weer als vrienden”, legt Britt, onder meer bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden, uit.

‘Nog lang niet van mij af’

Britt vervolgt: “Wij hebben samen besloten om elkaar los te laten en onze relatie te beëindigen. Wij zullen gelukkig altijd in elkaars leven blijven en elkaar alles gunnen. Dussss, je bent nog lang niet van mij af”, sluit ze af met een knipoog. De reacties onder de post zijn uitgezet.

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

‘Mooie jaren’

Ook Stefan laat van zich horen op Instagram. Met dezelfde foto die Britt heeft geplaatst legt ook hij uit dat de twee een paar maanden geleden hebben besloten te stoppen met de relatie, maar: “er is geen sprake van ruzie, alleen nu gaan wij als vrienden verder en blijven we gelukkig nog in elkaars leven. Dat betekent voor jullie dat jullie haar gewoon nog altijd kunnen horen gillen in een achtbaan”, schrijft de YouTuber. Onder zijn post zijn de reacties óók uitgezet.

Lees ook
Britt Scholte sleept nieuwe acteerklus binnen na gedwongen vertrek ‘GTST’

Geen partners meer

In september 2018 maakte het stel bekend een relatie te hebben. Ze werden al een aantal keer samen gespot en hebben toen, met dezelfde foto waarmee ze hebben aangekondigd uit elkaar te zijn, het nieuws dat ze een relatie hadden, bekendgemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram