Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fans maken zich grote zorgen om ‘enge’ foto’s die Britney Spears zelf plaatst op social media

Fans maken zich grote zorgen om ‘enge’ foto’s die Britney Spears zelf plaatst op social media

Fans maken zich grote zorgen om ‘enge’ foto’s die Britney Spears zelf plaatst op social media

Britney Spears (39) heeft dit jaar flink uitgepakt met Halloween. Op Instagram plaatste de zangeres een aantal foto’s en één filmpje dat ze bebloed ‘dood’ op de grond ligt. Vooral het verhaal wat ze bij de post zet, roept bij fans veel vragen op.

Bedekt met bloed is Britney liggend op de vloer op het kiekje te zien. Aan het vloerkleed is te zien dat Britney is los gegaan met photoshop, maar dat is niet waar de fans van schrikken. Onder de post staat een verschrikkelijk verhaal over een meisje dat dood is aangetroffen in huis na een feestje.

‘Ze was op stap geweest met vriendinnen en de dag erna vond een buur haar op de grond’, schrijft Britney. ‘Ze had een geweldige familie, maar natuurlijk was die niet in de buurt om haar te helpen.’ Het zou goed kunnen dat de laatste zin gaat over haar eigen familie. Britney heeft maar liefst 13 jaar moeten lijden onder het voogdijschap van haar familie. Met de post lijkt ze een sneer naar hen uit te delen.

‘Het zou oké moeten zijn om af en toe te vluchten in een ingebeelde wereld’, schrijft ze verder. ‘In deze gekke wereld waarin we nu leven is het belangrijk om veilig te blijven, maar we mogen toch ook nog wat plezier beleven? Da’s dertien jaar geleden voor mij, dus ik moet nog wat op gang komen. Mama en papa, mag ik dan nu ook met m’n eigen auto rijden?’

Lees ook
Britney Spears kan haar familie niet vergeven: ‘Jullie hebben geen idee hoe erg jullie mij gekwetst hebben’

Het is niet de eerste keer dat fans een gek bericht van haar online zien staan, toch maken ze zich dit keer zorgen. In de reacties vragen mensen zich af of het goed met haar gaat. Andere mensen zijn juist benieuwd of er iemand voor haar is en of iemand op haar let.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws