Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Britney Spears high tijdens optreden in Las Vegas

Britney Spears high tijdens optreden in Las Vegas

Britney Spears high tijdens optreden in Las Vegas

Zangeres Britney Spears heeft haar optreden in Las Vegas vroegtijdig moeten stoppen, aangezien ze onder invloed aan het performen was. Nu bleek dit niet haar intentie te zijn geweest en zou ze geen joint aangeraakt hebben. De reden zou het drugsgebruik van haar fans in de zaal zijn geweest!

Niet kunnen functioneren
De concertgangers die haar optreden in Las Vegas bezochten, waren tijdens het concert ontzettend veel aan het blowen. Zóveel, dat de 34-jarige zangers er zelf ook high van werd en niet meer goed kon functioneren. De blondine besloot dan ook haar optreden niet af te maken, en de show te onderbreken.

‘Ik moet hier weg’
Britney vertelt: “Ik heb geen wiet gerookt sinds mijn zeventiende en opeens werd het zo sterk dat ik niet meer normaal kon functioneren. Ik had zoiets van ‘Oh nee, ik moet hier weg. Ik kan zo niet verder.’”

Afkickklinieken
De ‘Make me’-zangeres heeft in het verleden veel geworsteld met meerdere verslavingen, en bracht enkele keren tijd door in een afkickkliniek. Juist om die reden – en het feit dat het nu al langere tijd goed gaat met Britney – benadrukt Britney dat ze niets meer met verslavende middelen te maken wil hebben. “Er zijn zoveel feestjes. Maar ik vermijd ze, want er komt veel drugs bij kijken.”

Beluister hieronder de nieuwste single van Britney Spears!

Bron: Grazia

Lees ook: