Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Britney Spears deelt haar 10 belangrijkste levenslessen met haar fans

Britney Spears deelt haar 10 belangrijkste levenslessen met haar fans

Britney Spears deelt haar 10 belangrijkste levenslessen met haar fans

Britney Spears krijgt deze week te horen of ze officieel verlost is van haar vader als curator. Een spannend moment. Britney heeft al wat meer vrijheden gekregen en is daarom lekker actief op Instagram. Donderdag postte ze een foto van vroeger met haar belangrijkste 10 levenslessen.

Levenslessen Britney

Britney heeft een zware jaren achter de rug waarbij ze totaal geen zeggenschap had over haar eigen leven. Haar vader was aangesteld als haar conservator en had de touwtjes daarmee in handen. De zangeres zat gevangen in haar eigen huis en mocht niks zelf beslissen. Nu haar curatorschap naar alle waarschijnlijkheid wordt beeïndigd, kan Britney eindelijk weer genieten van haar leven. Samen met haar verloofde Sam Asghari, waarmee ze zich een aantal maanden geleden verloofde.

Britney lijkt eindelijk weer gelukkig te zijn en deelt graag op Instagram haar belangrijkste levenslessen met haar volgers. “Probeer altijd te lachen, ook al is het een slechte dag”, “Houd elkaars hand vast”, “Ga nooit hongerig naar bed”, “Mannen moeten hun vrouwen tevreden houden, anders wordt het een hel” en “Lach zoveel mogelijk” zijn een aantal van haar levenslessen voor een gelukkig leven.

Tekst gaat verder onder de foto

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears)

Lees ook
Britney Spears kan haar familie niet vergeven: ‘Jullie hebben geen idee hoe erg jullie mij gekwetst hebben’

Volgers

Haar volgers zijn blij dat het beter gaat met Britney en reageren massaal op de Instagrampost. “Ik ga deze lijst op mijn rug tattoëren, inclusief emoji’s”, reageert een volger. “De mooiste vrouw op de wereld” en “wij houden van je❤️”, schrijven andere volgers.

Vrijdag is de uitspraak van de rechter of Britney’s vader Jamie Spears officieel wordt afgezet als Britney’s curator. Er zou dan een einde komen aan de curatele die al meer dan 10 jaar duurt en waar Britney veel onder heeft geleden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: Instagram