Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Briljant: Ikea ziet samenwerking met Kanye West wel zitten!

Briljant: Ikea ziet samenwerking met Kanye West wel zitten!

Briljant: Ikea ziet samenwerking met Kanye West wel zitten!

Woonwarenhuis Ikea heeft wel oren naar een samenwerking met rapper Kanye West. Dit laat het welbekende Zweedse merk weten door een ludieke actie op de Facebookpagina van Ikea Australië. Hier is geschetst waar de samenwerking tussen de rapper en de meubelgigant toe zou kunnen leiden.

Yeezy bed
Op hun Facebookpagina is geheel in de stijl van de bekende Ikea-handleidingen een enorm breed bed met de naam ‘Yeezy‘ afgebeeld. Kanye West wordt namelijk ook wel ‘Yeezy’ genoemd. Onder de foto staat de tekst: “He, Kanye, we zijn benieuwd naar wat jij zou creëren…we kunnen je beroemd maken!”

Famous
Deze gevatte reactie verwijst naar het nieuwste nummer van Kanye West, wat de naam ‘Famous’ heeft. De bijbehorende video zorgde de afgelopen tijd voor veel ophef, aangezien de rapper erin te zien is met allerlei halfnaakte celebs in een groot bed. Onder andere Taylor Swift en Caithlyn Jenner liggen in de video aan zijn zijde.

Radio interview
De aanleiding voor de hilarische actie van Ikea, is de uitspraak van Kanye West die hij afgelopen maandag deed. In een radio-interview bij de BBC vertelde de rapper dat hij grootse ideeën heeft voor een inrichting voor studentenkamers. Bekijk de Facebookpost van Ikea Australië hieronder!

Bron: Privé

Lees ook: