Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bedoelde André dít met ‘een jaar vol verrassingen’? Bridget gespot bij verloskundigenpraktijk

Bedoelde André dít met ‘een jaar vol verrassingen’? Bridget gespot bij verloskundigenpraktijk

Bedoelde André dít met ‘een jaar vol verrassingen’? Bridget gespot bij verloskundigenpraktijk

Eind 2019 deed André Hazes een mysterieuze voorspelling voor het nieuwe jaar: “Ik weet het niet… Misschien wordt 2020 wel een jaar vol verrassingen”. Toen hadden we nog geen idee waar de zanger op zinspeelde – behalve dat een opvallende nieuwe ring van Bridget sindsdien de aandacht trekt – maar een verhaal in ‘Story’ deze week lijkt duidelijk te maken over welke verrassingen André het nou had. En eh, da’s niet niks.

Mogelijk al zwanger

Bridget Maasland (45) is afgelopen week gesignaleerd in verloskundigenpraktijk Femme in Amsterdam-Zuid, volgens Story door ‘een betrouwbare bron’. “Deze praktijk is binnen de showbizz een begrip onder bekende zwangere vrouwen. Dat Bridget in deze praktijk gespot is, kan alleen maar betekenen dat ze zwanger wil worden of het mogelijk al is”, schrijft het entertainmentblad. Opvallend is ook dat Bridget op Instagram laat weten ‘ziek’ te zijn.

Adoptiekind

Het is bekend dat Bridget, die moeder is van de elfjarige Mees (die het bijzonder goed met André kan vinden), graag een tweede kindje had gewild. Aan Story vertelde Bridget eerder dat ze zich na de breuk met Pepijn Padberg in 2009 ingeschreven had om een kindje te adopteren. “Mees was toen een jaar oud. En ik wilde heel graag nog een kindje, maar ik besefte ook dat tegen de tijd dat ik de ware zou tegenkomen, het te laat zou kunnen zijn. Daarom leek adoptie mij een uitkomst. Ik zou als alleenstaande moeder een kindje adopteren. Dan had ik mijn gezin met twee kinderen en zou Mees een broertje of zusje hebben.”

Zielig voor Mees

Toch zette Bridget deze plannen nooit door. “Ik ben afgehaakt om misschien wel een hele domme reden. Ik bedacht dat het voor Mees zo zielig zou zijn als zijn broertje of zusje bij mij zou blijven in de weken dat hij bij zijn vader woonde. Dat ik ze uit elkaar zou halen. Dat idee stond me tegen en daarom heb ik de adoptieplannen nooit doorgezet.”

Lees ook
‘Hey Bridget en André, dat ‘rustig aan doen’ is niet helemaal gelukt hè?’

‘Het zou niemand verbazen’

“Nu Bridget zo intens verliefd is op André Hazes (25) – die met zijn ex-partner Monique Westenberg zoontje André (3) kreeg – en dat ook op diverse manieren laat blijken in de media, zou het niemand in haar vriendenkring verbazen dat ze op 45-jarige leeftijd alsnog alles op alles zet om zwanger te raken van de eveneens zielsgelukkige zanger“, aldus Story. Hoe pril de relatie ook, als het om kinderen gaat, begint de tijd natuurlijk wel enigszins te dringen. Gelukkig lijken de twee meer dan zeker te weten dat ze samen oud gaan worden.

Het item op de cover van de nieuwe Story:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De nieuwste Story ligt nu in de winkel! ?#bridgetmaasland #peterrdevries #koninginmaxima

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ziek op de bank. Bluhhhhh ??

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress