Je bent hier: Home > Celebs > Bridget zou relatie met André ‘zo weer overdoen’, maar had liefde ‘meer privé’ gehouden

Bridget zou relatie met André ‘zo weer overdoen’, maar had liefde ‘meer privé’ gehouden

Celebs
Bridget zou relatie met André ‘zo weer overdoen’, maar had liefde ‘meer privé’ gehouden

Waar Bridget Maasland (45) eerder nog zei dat ze haar relatie met André Hazes (26) liever overgeslagen had, zegt ze in een nieuw interview dat ze het wél over zou doen. De manier waarop ze met haar ex-vriend naar buiten trad, zou ze met de kennis van nu alleen wél anders hebben aangepakt.

Bridget’s relatie met André

Achteraf zou Bridget meer van haar relatie met André privé hebben gehouden, zo vertelt ze in Beau Monde. “Ik zou de relatie – hoe André en ik het hebben beleefd – zo weer overdoen. Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan”, aldus de blondine. “Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden.”

Minder openlijk over relatie

Zoals de presentatrice eerder al liet weten, kreeg ze veel haatberichten en zelfs bedreigingen tijdens haar relatie met Hazes. Ze denkt nu dat ze misschien minder nare reacties had gekregen als ze zelf minder had gedeeld. “Dan had ik mensen minder aanleiding gegeven om in groten getale hun ongezouten mening over ons te verspreiden. Maar goed, minder openlijk naar buiten treden of relatiemomenten voor jezelf houden, is ontzettend lastig als je allebei bekend bent.”

Nieuw programma

Toch wil Maasland de negatieve reacties niet voor lief nemen. “Wat ik heb meegemaakt, wil ik omdraaien naar iets positiefs. Daarom ben ik vrij snel gaan broeden op een nieuw programma over de impact die het heeft wanneer je via sociale media in opspraak komt”, aldus Bridget, die eerder al zei wellicht een documentaire te willen maken over de gebeurtenis. “Voor mensen die zoiets ervaren en minder sterk zijn dan ik, wil ik iets betekenen. Als ik niets zou doen met mijn eigen ervaringen, zijn ze voor niks geweest en dat wil ik niet.”

Stroomversnelling

Bridget en André waren maar kort samen, maar toch hebben ze het al over serieuze onderwerpen gehad, zoals het krijgen van een kind. Ze overspoelden hun social media met uitlatingen zoals dat ze voor altijd samen zouden blijven en de ware voor elkaar waren. De RTL-presentatrice denkt dat hun relatie in een stroomversnelling is geraakt doordat er zoveel aandacht was voor hun romance. “Daardoor kwam er zoveel op ons af. En hebben we misschien niet genoeg de kans gekregen om uit te vinden wat er tussen ons was.”

Lees ook
Bridget wil iets positiefs halen uit drama rond breuk: ‘Ik wil bijvoorbeeld een documentaire maken’

Steun

Niet alleen de relatie tussen André en Bridget ging rap. Slechts een dag na de breuk met Monique Westenberg (43) – de moeder van zijn kind – werd bekend dat André en Bridget samen waren. Na drie maanden bleek de koek alweer op. André liet er wederom geen gras over groeien: nog geen twee weken later verklaarden hij en Monique elkaar weer openlijk de liefde. De twee lijken spontaan te zijn vergeten wat er is gebeurd: nog geen twee weken na hun reünie heeft André Monique’s naam in zijn hals getatoeëerd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met de hele familie in Rome! Check de link in de bio, en abonneer je dan ook even. 😀 #bridgetandleonstraveltips #italie #rome 🇮🇹🇮🇹🇮🇹

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee