Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget over uitblijvende reactie op overlijden Nathalie Hoop: ‘Ik was met Mees bezig’

Bridget over uitblijvende reactie op overlijden Nathalie Hoop: ‘Ik was met Mees bezig’

Bridget over uitblijvende reactie op overlijden Nathalie Hoop: ‘Ik was met Mees bezig’

November vorig jaar kwam het trieste nieuws naar buiten dat Nathalie Hoop – assistente van Hans Klok – overleden was aan de gevolgen van de vreselijke ziekte baarmoederhalskanker. Nathalie was de stiefmoeder van Mees, de zoon van Bridget. Volgers verwachten daarom dan ook een respectvolle reactie van de presentatrice. Die bleef lange tijd uit en daar kwam Bridget niet mee weg. Nu blikt Maasland terug op deze heftige reacties.

Stiefmoeder van Mees

Slechts een dag na het overlijden van Nathalie liet de presentatrice van zich horen op Instagram: niet om steun te betuigen, maar om de nieuwe aflevering van ‘Hotter Than My Daughter’ te promoten. Dat schoot bij velen compleet in het verkeerde keelgat en werd ‘respectloos’ genoemd. Na alle commotie besteedde de blondine uiteindelijk tóch aandacht aan het grote verlies.

Kritiek

Bridget reageert nu op alle ophef in gesprek met Vrouw. “Ik reageerde niet op tijd, was de kritiek, maar ik was met Mees bezig”, aldus Maasland. “Ik heb er later een mooie post uit gedaan. Niet omdat het moest, maar omdat ik dat zelf wilde en Mees wilde laten weten dat ik er ook voor haar dochter zou zijn.” Maar wat vindt ze van al het commentaar? “Het is natuurlijk maar een klein stukje van de mensheid dat dan anoniem achter een computer reageert.”

Tweede moeder voor Mees

Nathalie, die overleed aan baarmoederhalskanker, was al vele jaren samen met Pepijn Padberg, de ex van Bridget en vader van hun zoon. Met hem kreeg Nathalie in 2013 een dochter, Keet (7), het halfzusje van Mees. Op het Instagramaccount van de showbizzvrouw zijn vele foto’s van hun gezinsgeluk te bewonderen.

‘Bridget toonde geen enkel medeleven’

Nathalie’s collega Hans klok viel eerder dit jaar al in de media uit over Bridget en haar “ijskoude opstelling” naar Nathalie toe. “Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen”, aldus Klok tegen entertainment Weekend. “Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat. Bridget en haar ex-man Pepijn waren al uit elkaar toen hij Nathalie ontmoette, maar toch blijft het een ding voor haar dat zij nu samen zijn. Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: ‘En nu is het klaar.’”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bron: Story.nl | Beeld: BrunoPress, Instagram