Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Au: Bridget Maasland doet opmerkelijke uitspraak over ex Johnny de Mol

Au: Bridget Maasland doet opmerkelijke uitspraak over ex Johnny de Mol

Au: Bridget Maasland doet opmerkelijke uitspraak over ex Johnny de Mol

Ver voordat Bridget Maasland (45) als een blok viel voor de charmes van André Hazes (26), had de presentatrice wat met haar toenmalige collega Johnny de Mol (41). Nu doet ze een opmerkelijke uitspraak over die beroemde ex…

Bridget over Johnny

De RTL-presentatrice schoof aan bij Statements, een online programma van radiozender SLAM! FM. Daarin werden haar stellingen voorgelegd, waaronder: Ik ben ooit verliefd geweest op een collega. Bridget gaf toe dat ze weleens iets met een collega heeft gehad. “Ik heb weleens een relatie gehad met een collega. Daar ben ik wel eerst verliefd op geworden”, zei ze. Toen de presentatoren vroegen om wie het ging, deed ze uit de doeken dat het Johnny de Mol betrof.

‘Niet echt verliefd’

Maar na de uitspraak krabbelt Bridget meteen terug. “Maar verliefd…”, twijfelt ze. “Ik weet eigenlijk niet of ik echt verliefd was.” Bridget benadrukt dat ze hem niet alleen voor tussen de lakens gebruikte, maar dat ze het gewoon heel leuk samen hadden. “Dan kun je daar wel een soort van voor gaan, even in die bubbel leven. Maar daar ben je dan ook snel weer uit.”

Ingewikkelde relatie

De presentatrice vond de relatie met Johnny best wel ingewikkeld, omdat ze er veel opmerkingen over kreeg. “Veel mensen hadden er een mening over en dat wilden ze je dan ook de hele tijd vertellen”, onthult ze. “Moeilijke jongen, veel vrouwen, je bent echt niet de enige. Dat soort dingen kreeg ik te horen.”

Lees ook
André Hazes blijft vreemdgaan met Bridget ontkennen: ‘Anders was ik er niet meer ingekomen’

Professionele hulp

Bridget heeft een turbulent liefdesleven achter de rug, dat er flink heeft ingehakt bij de blondine. Haar hechte vrienden zouden haar dan ook hebben aangespoord om de hulp in te roepen van een professional. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moest wel iets doen”, vertelde een bron uit Maasland’s directe omgeving erover aan Story. “Dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress