Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget Maasland heeft ‘al bijna een jaar’ te maken met online dreigementen: ‘Het gaat écht heel ver’

Bridget Maasland heeft ‘al bijna een jaar’ te maken met online dreigementen: ‘Het gaat écht heel ver’

Celebs
Bridget Maasland heeft ‘al bijna een jaar’ te maken met online dreigementen: ‘Het gaat écht heel ver’

Nadat André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) aankondigden in het huwelijksbootje te stappen, waren niet alleen zíj het onderwerp van gesprek maar óók Bridget Maasland (46). Waar het de eerste dagen stil bleef vanuit de presentatrice, leek ze even later tóch uit te halen met een wel heel pikant naaktkiekje op Instagram en deelde ze erna een sneer uit op Radio 538. Als klap op de vuurpijl bevestigde de blondine de geruchten die eind 2019 rondgingen: de zanger was rond kerst vorig jaar op zijn knieën gegaan voor zijn toenmalige vriendin en zij had ja gezegd. Na haar steken onder water en ontboezeming is Bridget het doelwit geworden van online pesters. Sterker nog, al sinds haar relatie met de Hazes-telg wordt ze naar eigen zeggen bedreigd.

Bridget online bedreigd

Wanneer het in RTL Boulevard gaat over de nieuwe single van Samantha Steenwijk (34), trekt Bridget het onderwerp naar zichzelf toe. De zangeres brengt in 2021 namelijk een liedje uit over social media, en met name wat mensen via die kanalen de wereld in slingeren. “Iedereen heeft iets te zeggen en het is eigenlijk een vorm van pesten”, vertelt ze over het nummer.

Piek dreigementen

Voor de ex van André is dit maar al te herkenbaar. Tegen Rick Brandsteder (36) zegt ze dan ook “al bijna een jaar” te maken te hebben met online dreigementen. “Afgelopen week was er weer even een piekmoment. Blijkbaar mag je geen mening hebben of een grapje maken zonder dat er bedreigingen op los vliegen”, aldus Maasland. “Het gaat écht heel ver, dus ik begrijp heel goed wat Samantha zegt.”

Onderdeel van werk

Dat Bridget niet stopt met social media, heeft ook een reden. “Het is ook onderdeel van ons werk, dus het zou een beetje raar zijn als je weg wordt gepest”, legt ze uit. De presentatrice wordt duidelijk geraakt door het onderwerp. “Aan de andere kant denk ik: na dit jaar met corona en alle ellende die we over ons heen hebben gekregen, zou je toch denken dat er iets meer saamhorigheid is en dat we iets meer voor elkaar klaar kunnen staan. Iets meer liefde de wereld in.”

De tekst gaat verder onder de video.

Relatie van drie maanden

In november 2019 kondigden Monique en André aan een punt achter hun relatie te hebben gezet. Slechts een paar dagen later werd bekend dat de zanger de liefde bij iemand anders gevonden had: hij bleek zijn hart verloren te hebben aan niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget Maasland. De relatie tussen beiden duurde nog geen drie maanden (waarna Dré tóch weer verder ging met Monique), maar intens was de liefde zeker. Zo blijkt nu dat de Hazes-telg zijn toenmalige vriendin al ten huwelijk had gevraagdzoals de geruchten toen al klonken – én biechtte Bridget kort na de breuk op dat ze het al over het krijgen van kinderen hadden.

Lees ook
Bridget online aangevallen om reageren op verloving André en Monique: ‘Mag dit wél?’

Ein-de-lijk verloofd

André Hazes (26) maakte op 12 december 2020 bekend dat hij zijn vriendin Monique (42) ten huwelijk had gevraagd. Een prachtige foto waaruit bleek dat Monique – die hij een jaar geleden drie maanden verruilde voor Bridget – de vraag met een volmondige ‘ja’ had beantwoord, ging in raptempo het web over. Bij een video van de happening hielden veel volgers van Monique het niet droog.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bron: Superguide.nl, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee