Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget Maasland laat geen traan meer om liefdesverdriet: ‘De dood van Peter heeft me echt veranderd’

Bridget Maasland laat geen traan meer om liefdesverdriet: ‘De dood van Peter heeft me echt veranderd’

Bridget Maasland laat geen traan meer om liefdesverdriet: ‘De dood van Peter heeft me echt veranderd’

Door de dood van collega Peter R. de Vries is Bridget Maasland (47) veranderd. De presentatrice wil niet meer huilen om een gebroken hart. Ze wil juist van de mooie momenten genieten en vooruit kijken. Echter is verdriet nog altijd een groot onderwerp in haar leven. Niet alleen bij haar, maar ook bij zoon Mees (13).

Afgelopen jaar

Het afgelopen jaar was geen fantastisch jaar voor Bridget als ze terugkijkt. Al heeft ze ondanks corona wel veel werk kunnen verrichten. Maasland presenteerde onder anderen Hotter than my Daughter en RTL Boulevard. Ook was ze onderdeel van het programma Het Perfecte Plaatje.

Haar liefdesleven ging echter wat minder vlekkeloos. Ze verbrak de relatie met een Duitser met wie ze alleen online contact had. Ook zei ze gedag tegen de zestien jaar jongere Christian Henry met wie ze een diepgaande relatie had. Christian had ze leren kennen via de datingapp Inner Circle. Afgelopen zomer maakte Bridget haar nieuwste scharrel openbaar op social media, ondanks dat ze zich had voor genomen niet te hard van stapel te lopen. Christian ontmoette zelfs haar ouders, maar niet veel later was de relatie toch voorbij. Bridget bleek niet de enige vrouw in het leven van ‘haar’ Christian.

Lees ook
Veel lof voor Bridget Maasland na delen nieuwe look: ‘Zorg goed voor jezelf’

Overlijden Peter

Na deze laatste relatie heeft Maasland besloten niks meer over haar liefdesleven online te delen. Daarnaast is ze na het overlijden van Peter R. de Vries achter nog meer dingen gekomen. Het overlijden van de misdaadverslaggever heeft ervoor gezorgd dat Bridget anders naar de wereld is gaan kijken. “De dood van Peter heeft me echt veranderd,” aldus Bridget. “Ik leef veel meer met de dag. Ik geniet bewust elke dag van de mooie momenten. En ik kijk niet meer achterom. Alleen nog vooruit. Ik merk ook dat ik nog minder slecht tegen onrecht kan. Dat was al zo. Maar de moord op Peter, die zo’n voorvechter van rechtvaardigheid was, was zo oneerlijk. Het is zo niet te bevatten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress