Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Twitter gaat los: kijkers ‘RTL Boulevard’ raken niet uitgepraat over ‘behaloze’ Bridget in doorzichtig truitje

Twitter gaat los: kijkers ‘RTL Boulevard’ raken niet uitgepraat over ‘behaloze’ Bridget in doorzichtig truitje

Celebs
Twitter gaat los: kijkers ‘RTL Boulevard’ raken niet uitgepraat over ‘behaloze’ Bridget in doorzichtig truitje

Zoals op vele avonden in de week was het ook maandag weer de schone taak aan Bridget Maasland (45) om ‘RTL Boulevard’ te presenteren. De blondine nam plaats achter de desk in een – volgens Twitter – nogal opvallende outfit en werd dan ook hét onderwerp van gesprek onder kijkers. En dat allemaal wegens een wel heel ‘doorzichtig truitje’ dat ze droeg, waar ze vermoedelijk geen beha onder aan zou hebben.

Bridget Maasland in ‘doorzichtig truitje’

Waar Bridget vooral het lief en leed van ándere (internationale) sterren bespreekt, kunnen kijkers van RTL Boulevard het maandagavond maar over één ding hebben: miss Maasland, herself. Haar kledingkeuze doet een hoop stof opwaaien, omdat er volgers twitteraars meer te zien is door haar ‘doorzichtige truitje’ dan waarschijnlijk de bedoeling is. “Bridget moet even gewaarschuwd worden”, luidt een van de vele reacties. Een andere kijker geeft haar de tip om de volgende keer een zwarte beha aan te trekken. “In plaats van het gereedschap los in de blouse.”

Ophef

Op Twitter gaat het tijdens de aflevering behoorlijk los over Bridget’s inkijk. Maar er zijn ook veel kijkers die de ophef overdreven vinden. “Twitter gaat los omdat een vrouw besloot geen beha te dragen. Man man, we zien borsten… nou en?”, reageert een kijker. Een ander vult aan: “De vrouwelijke vormen van Bridget Maasland waren zichtbaar en het hele land staat op z’n kop… wat een preutse bende.”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Huidkleurige beha

Dat Twitter ontploft is tijdens de bewuste uitzending van RTL Boulevard, is ook Bridget zelf niet ontgaan. “Zo ziek dit”, reageert Maasland op Instagram op alle ophef. Naar eigen zeggen droeg ze wel degelijk iets onder het kledingstuk, zo vult ze nog aan: “Een zwarte coltrui met een huidkleurige beha”.

Lees ook
Happy new hair: Bridget Maasland gaat voor pony en wordt massaal vergeleken met déze BN’er

Zoon Mees

Bij die ene reactie houdt Bridget het niet. Ook laat de presentatrice weten de vele reacties bij thuiskomst met haar zoon Mees (12) te hebben besproken. Hij sloeg voor haar de spijker op z’n kop. “Mam? ‘Ja’ Een slim persoon lost het probleem op. Een wijs persoon voorkomt het probleem. ‘En zo is het lief’”, schrijft ze bij een selfie – nog in de outfit – op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mam? ‘Ja’ Een slim persoon lost het probleem op. Een wijs persoon voorkomt het probleem. ‘En zo is het lief’ @alberteinstein @_mees_padberg

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Bron: Story.nl, Twitter | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee