Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > No bra-Bridget niet helemaal eerlijk geweest: Maasland reageert in uitzending op ‘borsten in beeld’

No bra-Bridget niet helemaal eerlijk geweest: Maasland reageert in uitzending op ‘borsten in beeld’

No bra-Bridget niet helemaal eerlijk geweest: Maasland reageert in uitzending op ‘borsten in beeld’

Luuk Ikink kon het niet laten. Nadat zijn ‘RTL Boulevard’-collega Bridget Maasland dinsdag het gesprek van de dag was omdat ze een dag eerder ogenschijnlijk bh-loos achter de desk stond, bracht hij de ‘rel’ gisteravond live nog even ter sprake. Bridget was zichtbaar geïrriteerd door de ophef, maar zaait wel enige verwarring met haar verklaring.

Huidkleurige bh

“Ik heb niks gezien, maar Bridget, je vrouwelijke vormen waren te zien”, spreekt Luuk de presentatrice aan. Daarop reageert Bridget ietwat opgefokt. “Ja, maar ik héb vrouwelijke vormen. Ik heb nu ook vrouwelijke vormen en ik heb óók nu een bh aan”, aldus de blondine, die eerder op Instagram verklaarde een “huidkleurige bh” onder haar zwarte coltrui te hebben gedragen.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Tóch geen bh?

Verbazingwekkend genoeg begon Bridget in de uitzending van dinsdag plots echter over het afplakken van haar tepels, iets wat doorgaans niet echt nodig is wanneer je een bh draagt. “Ik had zelfs nog plakkers over de tepels, iets wat ik ook heel preuts vindt, dat we tegenwoordig geen tepels meer mogen zien. Jongens, waar hebben we het over?” Eerder op de dag vertelde Bridget al op Radio 538 “gewoon van die Kim Kardashian-plakkers” gedragen te hebben. “Over mijn tepels, in huidskleur. Je kunt echt niets gezien hebben, onmogelijk.”

Lekker onzinnig

Nou, Bridge. Daar zijn we het helemaal mee eens. Waar hebben we het over? Vrouwelijke vormen zijn er om gezien te worden en wat iemand onder een coltrui aantrekt, zou niemand moeten boeien. Toch begrijpen kunnen we best begrijpen dat mensen lekker gaan op dit nieuwtje. Want hoe fijn is het om je even druk te maken over iets onzinnigs als borsten in beeld, in plaats van een uitzichtloze pandemie en de dreiging van nóg vier jaar Trump?

Lees ook
Twitter gaat los: kijkers ‘RTL Boulevard’ raken niet uitgepraat over ‘behaloze’ Bridget in doorzichtig truitje

No bra-Bridget

Als Bridget voortaan verwarring wil voorkomen, hebben we wel een kleine tip. Maak het zelf ook niet ingewikkelder dan het is door verschillende verklaringen rond te strooien. Tape is geen bh en andersom. En dat tape is niets om je voor te schamen, dus daar kun je dan toch ook direct voor uitkomen? Go, no bra-Bridget!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide, Story | Beeld: Still