Je bent hier: Home > Celebs > Bridget wil iets positiefs halen uit drama rond breuk: ‘Ik wil bijvoorbeeld een documentaire maken’

Bridget wil iets positiefs halen uit drama rond breuk: ‘Ik wil bijvoorbeeld een documentaire maken’

Celebs
Bridget wil iets positiefs halen uit drama rond breuk: ‘Ik wil bijvoorbeeld een documentaire maken’

In de tijd dat Bridget Maasland samen was met André Hazes, ontving ze een stortvloed aan haatreacties. Onbegrijpelijk, vindt de presentatrice. ‘Ze hebben geen idee wat er aan de hand is, ze waren er zelf niet bij’, vertelt in een interview met ‘Veronica Magazine’.

Doodswensen

Bridget probeert het leven na de pijnlijke liefdesbreuk weer op te pakken. Toch zijn de negatieve reacties die ze via sociale media ontving haar niet in de koude kleren gaan zitten. “Ze hebben geen idee wat er aan de hand is, ze waren er zelf niet bij, maar vinden het dan nodig om mij dood te wensen? Ik begrijp daar helemaal niets van en ik vind het ook heel ernstig. Iedereen kan kennelijk alles maar de wereld in gooien. Daar wil ik nog wat mee doen, er een documentaire over maken bijvoorbeeld. Dan haal ik er nog iets positiefs uit”, vertelt de presentatrice in Veronica Magazine.

Stroomversnelling

Bridget en André waren maar kort samen, maar toch hebben ze het al over serieuze onderwerpen gehad, zoals het krijgen van een kind. Ze overspoelden hun social media met uitlatingen zoals dat ze voor altijd samen zouden blijven en de ware voor elkaar waren. De RTL-presentatrice denkt dat hun relatie in een stroomversnelling is geraakt doordat er zoveel aandacht was voor hun romance. “Daardoor kwam er zoveel op ons af. En hebben we misschien niet genoeg de kans gekregen om uit te vinden wat er tussen ons was.”

Steun

Niet alleen de relatie tussen André en Bridget ging rap. Slechts een dag na de breuk met Monique Westenberg werd bekend dat André en Bridget samen waren. Na drie maanden bleek de koek alweer op. André liet er wederom geen gras over groeien: nog geen twee weken later verklaarde hij en Monique elkaar weer openlijk de liefde. De twee lijken spontaan te zijn vergeten wat er is gebeurd: nog geen twee weken na hun reünie heeft André Monique’s naam in zijn hals getatoeëerd.

Lees ook
Angela de Jong: ‘Bridget heeft ‘RTL Boulevard’ publiekelijk vernederd, ik zou haar ontslaan’

Geen nieuw liefdesgeluk voor Bridget

Bridget, die al zeker twee keer eerder “één keer haar verhaal” deed, heeft nog geen nieuwe liefde, maar is zeker niet eenzaam. Ze krijgt steun van acht goede vrienden. “Met de een overheerst de humor, bij de ander juist de diepere gesprekken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Out now! 🔥 @feriet @stijlburo @hulya_atsocialmedia @esme3vis @veronicamagazine

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee