Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oh-oh, trouble in paradise: is Bridget Maasland weer single?

Oh-oh, trouble in paradise: is Bridget Maasland weer single?

Oh-oh, trouble in paradise: is Bridget Maasland weer single?

Nog helemaal niet zo lang geleden stelde Bridget Maasland (46) haar nieuwe vriend Christian voor aan de buitenwereld. Maar nu – als we de geruchten moeten geloven dan – lijkt het erop dat dat korte liefdesgeluk alweer aan zijn einde is gekomen. 

Bridget Maasland weer single

De grote kaasvraag: is Bridget Maasland weer single? Met de informatie die we nu hebben is dat nog niet zeker. Het zou namelijk zo zijn dat collega’s van Christian verschillende media hebben getipt. Dit met het nieuws dat de presentatrice en haar vriend niet meer bij elkaar zouden zijn.

Datenight

Ook al hadden ze niet een échte officiële liefdesrelatie, er was in ieder geval wél sprake van serieuze dates. Zo plaatste Bridget ongeveer een maand geleden een selfie waarbij het eruitziet alsof de twee het hartstikke gezellig hebben. “Datenight!”, schreef de presentatrice met nog twee rode hartjes, erbij. Daarnaast heeft Christian Bridget’s ouders ook al ontmoet. Serieus much?

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Christian

De (ex?)vriend van de presentatrice werkt in de vastgoedwereld. Sinds januari 2018 is hij werkzaam voor de Nederlandse tak van CBRE, wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. Daarvoor werkte hij bijna twee jaar bij Spring Real Estate, zo valt te ontdekken op zijn LinkedIn-profiel.

Bevestiging

Nu is het dus nog steeds de vraag of ze nog bij elkaar zijn. Er is door Shownieuws contact gezocht met het management van Bridget, maar daar is nog geen reactie op gekomen. Daarbij hebben we haar Instagram ook even doorgespit en de foto van de betreffende datenight is wel nog steeds te zien op haar feed.

Lees ook
Bridget Maasland was aan het daten met een Duitse man, maar laat nu weten hoe hij het heeft verpest

Nieuwe Instagram post

Wat nog meer bijdraagt aan de geruchten is dat Bridget gisteren een zoete foto plaatste van haar en haar zoontje Mees. “This is what it’s all about”, schrijft ze erbij als onderschrift. Natuurlijk zijn dit allemaal speculaties, dus zolang we geen reactie van Bridget óf Christian hebben, moeten we dus nog even rustig afwachten…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram