Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Brad Pitt geeft eerste interview sinds scheiding: ‘Ik had een alcoholprobleem’

Brad Pitt geeft eerste interview sinds scheiding: ‘Ik had een alcoholprobleem’

Celebs
Brad Pitt geeft eerste interview sinds scheiding: ‘Ik had een alcoholprobleem’

Brad Pitt houdt zichzelf verantwoordelijk voor het mislukken van zijn huwelijk met Angelina Jolie. In zijn eerste interview sinds de scheiding geeft de 53-jarige acteur toe dat hij te veel alcohol dronk.

Lees ook
Brad Pitt sterk vermagerd na scheiding van Angelina Jolie

Bijzonder interview
“Sinds ik van school ben, kon ik me geen dag herinneren dat ik niet aan het zuipen was of een joint rookte. Toen ik mijn gezin stichtte, stopte ik met alles, behalve met drank”, zegt Brad in een interview met mannenmagazine GQ, waarvan hij deze maand maar liefst drie verschillende covers siert. Voor de shoot reisde Brad same met GQ acht dagen door de nationale parken van Amerika, zoals te zien is in onderstaande, beeldschone video.

Glashelder
Het afgelopen jaar ging het mis met Brad: hij werd een alcoholist. “Ik dronk veel te veel. Het werd echt een probleem.” Inmiddels gaat het beter met Brad. De acteur heeft de drank vervangen door sapjes en water en heeft nu naar eigen zeggen de ‘schoonste urine’ van Los Angeles.

‘Eenzaam’
In het interview komt Angelina niet ter sprake, maar Brad vertelt wel dat hij soms eenzaam is en dat zijn rol als vader compleet is veranderd nu zijn kinderen niet meer altijd bij hem zijn. De superster wil nu meer voor hen betekenen. “Altijd als ik druk met werk was, hoorde ik ze niet. Dat moet beter. Ik moet er meer voor ze zijn. Ik moet het laten zien.”

Therapie
Volgens Brad is zijn probleem ook dat hij vaak de verkeerde dingen zegt. “Vaak op het verkeerde moment. Ik probeer om mezelf te verbeteren.” Hij is daarvoor in behandeling, aldus de acteur. “Weet je, ik ben met therapie begonnen. Ik vind het te gek. Ik heb twee therapeuten versleten voordat ik de juiste tegenkwam.”

Twaalf jaar, zes kinderen
Angelina Jolie en Brad Pitt maakten eind september bekend dat ze na ruim twee jaar huwelijk uit elkaar gingen. Het acteurskoppel had al sinds 2004 een relatie. Samen hebben ze zes kinderen.

 

De prachtige beelden gemaakt tijdens de achtdaagse ‘roadtrip’ met GQ:

 

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee