Je bent hier: Home > Celebs > Brad is er klaar mee en stelt Angelina ultimatum voor scheiding

Brad is er klaar mee en stelt Angelina ultimatum voor scheiding

Celebs
Brad is er klaar mee en stelt Angelina ultimatum voor scheiding

Na een vechtscheiding van bijna drie jaar heeft Brad Pitt zijn vrouw Angelina Jolie een ultimatum gesteld om de scheidingspapieren te tekenen. Zij heeft dit nog steeds niet gedaan, meldt The Sun op basis van betrokkenen.

Lees ook: Brad Pitt is weer van de markt, maar Angelina vindt zijn nieuwe liefde hélemaal niets

Brad heeft er genoeg van dat de moeder van zijn kinderen dit nog steeds niet gedaan heeft. Pitt is bang dat de scheiding, die al drie jaar duurt, nog langer voortsleept als Jolie niet tekent. Zijn team van advocaten maakt een plan om de duimschroeven verder aan te draaien om Jolie te dwingen snel haar handtekening te zetten.

Spel

Volgens bronnen uit hun omgeving zou Brad het gevoel krijgen dat Angelina de hele scheiding als een spelletje ziet. In april oordeelde de rechter dat de twee sterren voortaan single door het leven mogen gaan, ook voordat de scheiding volledig rond is. Het tweetal onderhandelt al drie jaar over het verdelen van de inboedel en de kinderen, maar wilde ondertussen voortaan weer officieel de status vrijgezel kunnen voeren.

Kinderen

De 43-jarige actrice en de 55-jarige acteur vroegen in 2016 de scheiding aan na een huwelijk van twee jaar. Samen hebben ze zes kinderen: Maddox (17), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (12) en de 10-jarige tweeling Vivienne en Knox. De oudste drie zijn geadopteerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee