Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Romantisch: Brace vraagt vriendin opnieuw ten huwelijk!

Romantisch: Brace vraagt vriendin opnieuw ten huwelijk!

Romantisch: Brace vraagt vriendin opnieuw ten huwelijk!

Brace en zijn vriendin Isabella kennen elkaar al twaalf jaar en zijn sinds zes jaar een stelletje. De zanger vroeg haar in 2012 al eens ten huwelijk en zij zei ja, maar van een huwelijk kwam het niet. Nu vroeg hij haar zaterdagavond tijdens zijn show om op het podium te komen en verraste haar met een tweede aanzoek. 

Brace deed in 2015 mee aan The Voice of Holland en scoorde hits als Moppie en Ik ben je zat. Nu tourt hij door Nederland met een muzikale, persoonlijke theatershow. Afgelopen zaterdag was zijn vriendin Isabelle voor het eerst bij zijn show aanwezig en hij vroeg haar tot haar grote verbazing om op het podium te komen. Hij zei: ‘je hebt me altijd gesupport, ik vind het zo knap dat je nog bij me bent. Ik waardeer dat echt’ en vervolgens ging hij super-romantisch voor haar op zijn knieën.

Isabella plaatste een foto van het aanzoek op Instagram met de tekst: ‘💞💍 Yes #engaged with the#loveofmylife

💞💍 Yes #engaged with the #loveofmylife

A photo posted by Isabella (@justlovelybella) on

Ook deelde ze een filmpje van het aanzoek. Daarbij schreef ze:
‘Ruim 12 jaar geleden leerde ik jou kennen.
Vanaf moment 1 waren wij maatjes die aan elkaar gewaagd waren. Wij konden chillen, gek doen maar ook discussies voeren als een getrouwd stel. Wat haatte ik jou arrogante kop en kon jij mijn grote mond niet uitstaan. Jij leefde jou leven en ik die van mij. Maar op een of andere manier kruisden onze wegen altijd weer.
Tot op een dag wij beide wisten dat we niet langer als vrienden door t leven wouden gaan.
Vanaf dat moment maakte we zoveel mooie herinneringen en leek ons leven perfect.
Maar het leven zou het leven niet zijn zonder tegen slagen. Want die roze wolk veranderde in een donkere wolk en al die mooie herinneringen en onze vriendschap werd op de proef gesteld.
De liefde voor elkaar overwon 🙌🏼
En nu 6 jaar later… kijk waar we vandaag de dag staan. En weet ik dat ik met niemand anders op deze aardbodem liever trouw dan mijn maatje, mijn discussiepartner, de vader van onze zoon, mijn grootste liefde❤️💞’

Ruim 12 jaar geleden leerde ik jou kennen. Vanaf moment 1 waren wij maatjes die aan elkaar gewaagd waren. Wij konden chillen, gek doen maar ook discussies voeren als een getrouwd stel. Wat haatte ik jou arrogante kop en kon jij mijn grote mond niet uitstaan. Jij leefde jou leven en ik die van mij. Maar op een of andere manier kruisden onze wegen altijd weer. Tot op een dag wij beide wisten dat we niet langer als vrienden door t leven wouden gaan. Vanaf dat moment maakte we zoveel mooie herinneringen en leek ons leven perfect. Maar het leven zou het leven niet zijn zonder tegen slagen. Want die roze wolk veranderde in een donkere wolk en al die mooie herinneringen en onze vriendschap werd op de proef gesteld. De liefde voor elkaar overwon 🙌🏼 En nu 6 jaar later… kijk waar we vandaag de dag staan. En weet ik dat ik met niemand anders op deze aardbodem liever trouw dan mijn maatje, mijn discussiepartner, de vader van onze zoon, mijn grootste liefde❤️💞

A video posted by Isabella (@justlovelybella) on

Lees ook:

Brace opgenomen in het ziekenhuis

13 signalen dat je binnenkort een huwelijksaanzoek krijgt

9 originele huwelijksaanzoeken waar je maar moeilijk nee op kunt zeggen

Bron: telegraaf.nl / gracia.nl