Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Brace opgenomen in het ziekenhuis

Brace opgenomen in het ziekenhuis

Brace opgenomen in het ziekenhuis

Zanger Brace ligt sinds donderdagochtend in het ziekenhuis, omdat hij nierstenen heeft. Dit vertelt de zanger aan 100% NL-dj Lex Gaarthuis.

Te veel zout
De finalist van talentenjacht The Voice legt uit dat hij waarschijnlijk te veel zout heeft gegeten de afgelopen tijd. “Ja, het is niet echt prettig,” vertelt hij. Hij doet uit de doeken dat het ontzettend veel pijn heeft gedaan en dat hij gelijk aan de morfine moest om de pijn te kunnen doorstaan.

Pijnlijker dan bevallen
“Ik had al van meer vrouwen gehoord dat het nog pijnlijker en zwaarder is dan een bevalling, nou dat was het denk ik wel, ja,” verklaart hij op 100% NL. Zijn vriendin, en tevens de moeder van zijn zoontje Miguel, blijkt ook te kampen met nierstenen. Zij beaamde dat deze pijn ondraaglijker is.

Theatertour
De theatertour van Brace, die in september van start gaat, komt door dit incident niet in gevaar. De repetities zijn al wel in volle gang, maar als de zanger beter op zijn gezondheid zal gaan letten, is hij in september zonder meer weer de oude. “Het gaat nu alweer een stuk beter, ik voel me weer cool!”

Bron: Telegraaf

Lees ook: