Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Grote bookmaker weet het zeker: de baby van Harry en Meghan is al geboren

Grote bookmaker weet het zeker: de baby van Harry en Meghan is al geboren

Grote bookmaker weet het zeker: de baby van Harry en Meghan is al geboren

Een week geleden werd er een ambulance gespot voor het stulpje van Harry en Meghan, wat één brandende vraag opleverde: is de baby nou al geboren? Niet veel later dachten fans van het Britse koningshuis achterhaald te hebben wat de naam van de kleine spruit wordt of gaat worden. Maar volgens een woordvoerder was het allemaal puur toeval. Toch denkt een groot wedkantoor daar anders over.

Britten die geld willen inzetten op de geboortedatum van het kind van prins Harry en zijn echtgenote Meghan, kunnen niet meer terecht bij de grote bookmaker Paddy Power. Dat wedkantoor vermoedt namelijk dat de prins of prinses al in het geheim geboren is.

Opgeschort

Paddy Power heeft het gokken op de geboortedatum opgeschort. “Dat gebeurde nadat het aantal gokjes omhoog was geschoten. Dat wijst erop dat iemand iets weet”, concludeert het bedrijf. Dat wijst ook op de “geruchten en speculatie” over de koninklijke geboorte.

Niet waar

Andere bookmakers geloven overigens niet dat Meghan al is bevallen. “We denken niet dat ze al een baby hebben gekregen”, zegt een woordvoerder van gokbedrijf William Hill. “Er zou een enorm aantal mensen betrokken zijn bij de geboorte. Ik denk dat het moeilijk is om het geheim te houden.”

Lees ook
Verhuizen Meghan en Harry binnenkort naar Afrika?

Weekend

Goklustige Britten kunnen ook nog steeds terecht bij Ladbrokes. Daar wordt vooral gewed dat het kind op vrijdag of zaterdag komt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP