Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bonje Isa Hoes en Patty Brard in Ranking the Stars

Bonje Isa Hoes en Patty Brard in Ranking the Stars

Bonje Isa Hoes en Patty Brard in Ranking the Stars

Tijdens de uitzending van BNN’s Ranking the Stars gisteravond ontstond er een verhitte discussie tussen presentatrice Patty Brard en actrice Isa Hoes. De woordenwisseling had te maken met Onno Hoes, de broer van Isa. De Ranking the Stars-kandidaten bleken nog wat uit te praten te hebben.

Lees ook: Dít heeft Yolanthe nu te zeggen over de Cabau familieruzie

Oud zeer
Het bleek een typisch gevalletje ‘oud zeer’ te zijn. Isa’s broer Onno was voorheen de burgemeester van Maastricht en de man van Albert Verlinde. Toen aan het licht kwam dat Onno een  affaire had, interviewde Patty voor Shownieuws de 24-jarige Ruud Schepers. Hij was de ‘toyboy’ van Onno.

Wrok
Tijdens de uitzending van Ranking the Stars bleek dat Isa nog altijd wrok koestert over dit interview. Toen Patty zei het soms moeilijk te vinden om in iemands privéleven te duiken, reageerde Isa fel: ‘Ik wou het niet zeggen, maar ik dacht wel: dat heb je dan toch pittig aangepakt.’ De verdediging van Patty luidde: ‘Als ik door mijn werkgever ergens heen word gestuurd voor een interview, dan wil ik het weten ook.’

Ook op Twitter werd er volop gereageerd op de discussie van de twee bekende Nederlanders, onder de hashtag #rankingthestars. Veel twitteraars leken de mening van Isa Hoes te delen.

Je kunt de gehele aflevering van Ranking the Stars hier terugkijken.

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!

Bron: BNN, Lindanieuws