Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws: boer Tom is voor de tweede keer vader geworden

Babynieuws: boer Tom is voor de tweede keer vader geworden

Babynieuws: boer Tom is voor de tweede keer vader geworden

Beschuit met muisjes voor boer Tom Groot. De tulpenkweker en Eigen Huis & Tuin-tuinman en zijn vrouw Marieke zijn voor de tweede keer ouders geworden.

Babynieuws

Het stel maakte eerder dit jaar in juli bekend weer een kindje te verwachten. In 2019 kreeg Tom samen met mijn vrouw Marieke al zoontje Moos. Een officiële aankondiging van het nieuwste familielid is er nog niet geweest. Al geeft Marieke in haar Instagrambiografie al wel de naam van het nieuwste telg prijs. Naast de naam Moos staat er nu ook een blauw hartje met de naam “💙 Kees (2021)”.

Tekst gaat verder onder de post.

Dit bericht op Instagram

zoontje-kees

Geslacht

Of het een jongetje of meisje werd wilde het Boer Zoekt Vrouw koppel niet te weten. “Het is een verrassing voor ons ook. We willen het een verrassing houden tot de geboorte.” Om deze reden hebben ze gekozen voor een neutrale kinderkamer. De kamer zou volgens hen later worden aangevuld met leuke accessoires voor een jongetje of meisje.

Lees ook
Babynieuws voor Max Verstappen en zijn familie

Boer Zoekt Vrouw

Boer Tom deed in 2014 voor het eerst mee met het programma Boer Zoekt Vrouw. Met zijn deelname kreeg hij zo’n 1800 brieven toegestuurd. Uiteindelijk bleek kapster Rimke de gelukkige. Toch bleek na een tijdje dat twee niet meer waren dan alleen vrienden.

Niet veel later kwam Tom op een evenement in Schagen zijn grote liefde Marieke tegen. In een interview met Vrouw vertelde Marieke eerder dat bij beiden de vonk meteen oversloeg. “We hadden meteen een klik, maar ik had nooit gedacht dat het uiteindelijk zo zou aflopen. Mooier kan niet. Tom is alles wat ik me ooit bij ‘de ware’ heb voorgesteld.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tom Groot (@boer_tom)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP