Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bodyguard Justin Bieber doet bizarre onthulling

Bodyguard Justin Bieber doet bizarre onthulling

Bodyguard Justin Bieber doet bizarre onthulling

Een van de vaste bodyguards van Justin Bieber heeft een boekje open gedaan over zijn werk voor de popster. Mikey Arana krijgt dagelijks te maken met hordes gillende meisjes wanneer Justin de straat op loopt. Dit kan voor Justin af en toe best lastig zijn, maar nu heeft de beveiliger zelf een bizarre onthulling over de fans gedaan.

Jonge meisjes
In de documentaire Bodyguards: Secret Lives From the Watchtower’ vertelt Mikey dat hij tijdens zijn werk vooral bang is voor jonge meisjes. Dat zou je niet zo snel verwachten van een spierbundel als hij, en daarom legt hij het in de documentaire uit: “Het klinkt misschien gek, maar drie of vier kleine meisjes hebben zoveel kracht dat ze letterlijk zijn shirt zouden kunnen verscheuren.”

Nachtmerrie
Dat is niet de enige angst waar de beveiliger dagelijks mee worstelt. Want de bodyguard doet ook nog uit de doeken dat een andere nachtmerrie is dat hij Justin uit het oog verliest in de mensenmassa. Scary!

Oudere fans
Ook de wereldberoemde ster zélf komt aan het woord in de documentaire. Hij vertelt vooral goed overweg te kunnen met zijn oudere fans. “Zodra fans ouder worden en zichzelf beter leren kennen, beginnen ze te begrijpen hoe ze moeten handelen. Ze willen dan handelen met wat meer gezond verstand zodat ze misschien mijn aandacht krijgen, want als je aan het schreeuwen bent, is het moeilijk voor mij om contact met je te maken.”

View this post on Instagram

Blessed to be here

A post shared by Mikey Arana (@mikeyarana) on

 

Bron: RTL

Lees ook: