Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ojee: deze BN’ers stellen (misschien) hun bruiloft in 2020 uit

Ojee: deze BN’ers stellen (misschien) hun bruiloft in 2020 uit

Ojee: deze BN’ers stellen (misschien) hun bruiloft in 2020 uit

Een aantal BN’ers die in 2020 een bruiloft op de planning hebben staan, krabben zich nu achter de oren. Kan de bruiloft wel doorgaan, of stellen de BN’ers hun bruiloft in 2020 uit? Het huwelijk van de koppels wordt bedreigd door het corona-virus.

Wachten tot het veiliger is

Nikkie de Jager en haar vriend Dylan Drossaers lieten gisteren al weten in 2020 niet meer te trouwen. De twee stellen hun voorgenomen huwelijk uit vanwege de coronacrisis. Lees daar hier meer over.

Spannend

Het andere BN’er stel zijn Guus Meeuwis en zijn verloofde Manon Meijers. Zij beginnen langzamerhand te twijfelen of hun bruiloft dit jaar nog wel door kan gaan gezien de coronacrisis. “We hopen dat het doorgaat. Het wordt steeds spannender”, zegt Manon in een Instagram-video van Paul de Leeuw. “We hebben nog wel tijd”, vult Guus aan.

Afhankelijk van de overheid

Guus is met zijn team wel allerlei scenario’s aan het voorbereiden. “Maar je bent nog steeds afhankelijk van wat de overheid gaat zeggen. Daar moeten we gewoon even op wachten. En die tijd hebben we in principe ook. Ik wil niets liever dat het doorgaat maar het moet wel veilig zijn. De gezondheid van alles en iedereen is het aller-, allerbelangrijkste. Dat staat voorop en aan de hand daarvan maken we de beslissing.”

Lees ook: Guus Meeuwis doet voor het eerst boekje open over huwelijksaanzoek

De ziekte al gehad?

Guus en Manon denken overigens corona achter de rug te hebben, al weten ze dat niet zeker. De twee waren aan het begin van de quarantaineperiode flink ziek. “Jij bent wel drie weken aan de beurt geweest”, aldus Guus tegen Manon. “Dat is ook de reden dat we in quarantaine zitten.”

En nu maar hopen dat uitstel geen afstel betekent…

Doen ze het of doen ze het niet?

Ook René van der Gijp heeft plannen om in het bootje te stappen met  grote liefde Minouche de Jong. Op 16 juli 2020 zou dat moeten gebeuren. Vooralsnog zijn de plannen nog niet afgeblazen.

Bron: NU.nl, ANP.nl | Beeld: Unsplash