Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > BN’ers geschokt door verongelukken acteur John Wijdenbosch en gezin

BN’ers geschokt door verongelukken acteur John Wijdenbosch en gezin

BN’ers geschokt door verongelukken acteur John Wijdenbosch en gezin

Acteur John Wijdenbosch (44), vooral bekend van zijn rol als Björn in de serie en film Costa!, is gisterochtend met zijn vrouw (36) en kind (4) omgekomen bij een ongeluk op de A6. De auto werd tegen 9.00 uur door een voorbijganger ontdekt in het water langs de weg. Hoewel hulpdiensten snel ter plaatse waren, mocht hulp niet meer baten.

Lees ook
Tragisch: dochtertje (2) van Milk Inc.-zangeres overleden

Carrière
Wijdenbosch speelde daarin de rol van Björn. Eerder speelde de in Suriname geboren acteur in de serie Fort Alpha. Hij was ook te zien in televisieseries als Bradaz, Shouf Shouf! en De Co-assistent, en onder meer in de films Pipo en de P-P-Parelridder en Foeksia de Miniheks.

‘Afschuwelijk nieuws’
Collega’s reageren op sociale media geschokt op het nieuws. Tatum Dagelet speelde met Wijdenbosch in Fort Alpha, waarmee hij in 1996 debuteerde op de Nederlandse televisie. “Wat een intens verdrietig nieuws. Zo’n leuke tijd beleefd met John Wijdenbosch. Mijn hart gaat uit naar de familie”, schrijft de actrice op Instagram. Costa!-collega Bas Muijs twittert: “Ik wens familie, vrienden en collega’s van John Wijdenbosch en zijn gezin heel veel sterkte met dit vreselijke verlies. Afschuwelijk nieuws.”

In shock
“Onwerkelijk… zo onwerkelijk! Rust zacht mi matti en ook je gezin. Ik zal je missen. Sterkte en kracht voor alle familieleden en naaste vrienden!”, schrijft John Williams op Instagram. Comedian Howard Komproe uit op Facebook zijn verdriet: “Wauw. Wauw. Wauw. John Wijdenbosch, rust in vrede bro. Wauw. Wauw.” Op Instagram post acteur Winston Post: “WTF! R.I.P. dibbes. Wat een tragedie! Ook vrouw en dochtertje! Heel de familie en naasten veel sterkte!”

Persoonlijke reactie
Zangeres Linda Wagenmakers wenst in een tweet de nabestaanden sterkte: “Wow… stil van… één gezin in één keer weg. Vreselijk. Sterkte aan alle familie en vrienden. Jörgen Raymann heeft een heel persoonlijke reactie. ‘Broertje, je zorgde voor zoveel vreugde in een verdrietige periode van mijn leven, en nu kan ik het gewoon niet bevatten… Rust in vreugde, bro!”, schrijft hij op Instagram.

‘Rest in Power’
“RIP John Wijdenbosch”, twittert acteur Mimoun Ouled Radi. Rapper Brainpower heeft Wijdenbosch onlangs nog gesproken. “Daaaamnnnnn stond tien dagen terug nog uitgebreid te praten met jou en murthmossel in Paradiso!!! Rest in Power”, schrijft hij in een tweet.

Het is volgens de politie nog onduidelijk waardoor het voertuig in het water belandde.

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee