Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Déze BN’er werd eerder al gevraagd voor The Bachelor en zei nee

Déze BN’er werd eerder al gevraagd voor The Bachelor en zei nee

Déze BN’er werd eerder al gevraagd voor The Bachelor en zei nee

We kunnen alweer een paar weken genieten van The Bachelor. Het programma waarin twintig vrijgezelle vrouwen proberen het hart van DJ Tony Junior te veroveren. Je denkt misschien: een vrijgezel, twintig vrouwen, moet niet moeiljk zijn iemand te vinden? Toch zei déze BN’er ‘nee’ toen hij gevraagd werd om de begeerde vrijgezel te zijn in The Bachelor.

BN’er zei ‘nee’ tegen The Bachelor

Die BN’er is overigens wél te zien in de tv-show, het is namelijk presentator Rick Brandsteder. In De Telegraaf zegt hij dat het productieteam hem al een tijdje voor de camera bachelor probeert te krijgen. Maar dat ziet Rick niet zitten.

‘Liefde is persoonlijk’

In het interview zegt hij dat ze het al een tijdje proberen, maar dat dát sprookje niet gaat gebeuren. “De liefde vind ik zoiets persoonlijks en kwetsbaars: dat houd ik liever voor mezelf”, zegt Rick hierover. Maar hij snapt wel de aantrekkingskracht van de show: “Het lijkt me fantastisch mooi dat twintig vrouwen zich speciaal voor mij aanmelden. De kans dat die éne er tussen zit is aanwezig.”

Lees ook: 
Zó reageerde Maan toen ze hoorde dat haar ex Tony Junior meedoet aan The Bachelor

Vrouwen The Bachelor

En er doen inderdaad twintig vrouwen mee aan het programma, maar er waren meer dan tweeduizend aanmeldingen voor Tony. Tweeduizend! Tony zei daarover eerder tegen NU.nl: “Ik vind het al ongemakkelijk een compliment te krijgen, dus dit is helemaal bizar. Maar het is wel fijn om te horen dat zo veel vrouwen zich hebben aangemeld. Het is een fijne streling voor mijn ego. Al ben ik er nu niet ineens heel arrogant door geworden.”

Bron: Superguide | Beeld: Tom Cornelissen