Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Birgit Schuurman deelt haar ongezouten mening over te grote penis in Netflix-serie

Birgit Schuurman deelt haar ongezouten mening over te grote penis in Netflix-serie

Birgit Schuurman deelt haar ongezouten mening over te grote penis in Netflix-serie

In veel films en series zijn bepaalde lichaamsdelen vaak niet te zien. Maar anno 2021 moet het volgens Netflix allemaal normaal worden. En door die ene scene uit de serie ‘Sex/Life’, was de hele wereld in shock toen het groot geschapen mannelijk geslachtsdeel van Brad vol in beeld kwam. Birgit Schuurman was een van de kijkers waarbij de mond open viel toen ze het zag. Zij was dan wel net iets minder blij met deze scene dan de meeste kijkers van de serie. 

Niet onder de indruk

Gisteren plaatste Netflix Nederland een foto Instagram over de specifieke scène waarin we allemaal het geslachtsdeel van Brad kunnen bewonderen. Birgit Schuurman was er snel bij met een reactie op deze post. Ze was namelijk absoluut niet blij met het formaat van de penis. ‘Ik had het veel interessanter gevonden als hij zich had omgedraaid en het bleek een extreem klein exemplaar te zijn. Dan was ‘ie pas echt een great lovergeweest dat ze toch zo in de ban van zijn liefdeskunsten was geweest zonder een soort Amsterdammertje tussen zijn benen gehad te hebben’, laat de actrice en zangeres weten. Ze wordt er dus niet bepaald warm van. Eerder het tegenovergestelde: ‘Lijkt mij ook niet eens aangenaam, zo’n unit…‘, gaat ze verder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl)

reactie-instagram

Veel commentaar

Ook op de reactie van Birgit kwam veel commentaar. Zo plaatste iemand de reactie: ‘Vertel dat je partner een kleine penis heeft, zonder te vertellen dat hij een kleine penis heeft’. ‘Hahaha ik ga stuk! Maar gelijk heb je’, reageert ze daarop. Maar andere zijn het ook juist eens met Birgit, dat het niet realistisch is.

Nieuwsgierig?

Heb je de veelbesproken serie nog niet gekeken op Netflix? Maar ben je nu toch wel erg benieuwd naar die specifieke scéne? Spoel dan gewoon maar even door dan de negentiende minuut in aflevering drie. Geen dank 😉

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: BrunoPress