Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgers gaan stuk om ‘sexy’ foto van Birgit en Katja Schuurman: ‘Hilarisch!’

Volgers gaan stuk om ‘sexy’ foto van Birgit en Katja Schuurman: ‘Hilarisch!’

Volgers gaan stuk om ‘sexy’ foto van Birgit en Katja Schuurman: ‘Hilarisch!’

Birgit Schuurman (42) is de oude fotoboeken ingedoken. Op Instagram deelt ze een paar van die kiekjes die ze tijdens haar zoektocht tegengekomen is, waaronder één waarop ze samen met haar zus Katja (45) en hun vader te zien is. Met die foto weet de actrice een hoop lachers op haar hand te krijgen.

‘Sexy’ Birgit en Katja Schuurman

Op het plaatje is te zien hoe de vader van de bekende vrouwen poseert met aan beide zijden een van zijn dochters. “Toen mijn zus en ik dachten dat we ‘sexy’ moesten kijken, terwijl we met onze vader aka SuperMario op de foto gingen”, schrijft Birgit erbij. “Vooral ik zat er lekker in… hij heeft het ook niet makkelijk gehad met zulke dochters.”

Lees ook
Nu is-ie pas écht goed in beeld: babybuik Katja Schuurman steelt de show op zoete familiefoto

Briljante foto

Volgers van Birgit liggen in een scheur door het kiekje uit de oude doos. “Hahahahahaha”, is het enige wat Jelka van Houten kan uitbrengen. “Omg, wat heerlijk dit”, vult Kim Feenstra aan. Ook fans noemen de foto “briljant” en “hilarisch”. Zo laat iemand weten: “Hahaha, SuperMario en jullie dan… ik lig in een kreuk. Topfoto!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Zwangerschap

Katja geniet momenteel met volle teugen van haar zwangerschap. Inmiddels is de presentatrice over de helft en ruim vijf maanden in verwachting. “De buik is behoorlijk stevig al”, zei ze onlangs in een video voor RTL Boulevard. Hoe ze zich voelt? “Ik ben best wel moe, dus wat dat betreft komt het wel goed uit dat ik niet heel hard aan het werk ben nu”, gaf Schuurman toe. “Dat ik veel thuis zit en veel tijd doorbreng met mijn dochter, is heel erg fijn. Maar voor de rest is het best wel een troosteloze bedoeling.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geen beter begin van de dag dan met yoga en meditatie ??‍♀️ ?‍♂️ Ik deed dat sowieso al graag gewoon lekker thuis, en nu is dat natuurlijk zelfs noodzakelijk. Delight Yoga geeft normaalgesproken lessen op supermooie plekken in Den Haag en Amsterdam, maar via thehouseofyoga.com geven al die leraren (echt een internationale verzameling van de beste ter wereld) de fijnste lessen. Yoga, pranayama, meditatie, inspirerende talks; het voelt als een online ‘sanctuary’. Zeker in deze tijd zeer welkom.. Het werkt voor mij op een bijna magische manier tegen stress, me down voelen, chaos in mijn hoofd en systeem; al doe ik soms maar een klein half uurtje iets, mijn hoofd en lijf zijn instant ontspannen. (Voor mijn mede-zwangeren: ze hebben ook online prenatal yoga, postnatal yoga (Mommie & Baby) en Kids Yoga! ?? ) Omdat deze lessen voor mij zo veel betekenen, wil ik het graag met jullie delen (geen #spon dus, maar gewoon omdat ik er zo veel blijer door word en hoop jullie dus ook!) Als je nu lid wordt, krijg je 25% korting op 4 weken Delight Online én 30 dagen gratis The House of Yoga voor €45,- : via #linkinbio Ik hoop dat het jij er net zo blij van wordt als ik ?

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram