Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fan van ‘Kopen zonder Kijken’? Dan wil je zeker dit nieuwe programma zien

Fan van ‘Kopen zonder Kijken’? Dan wil je zeker dit nieuwe programma zien

Fan van ‘Kopen zonder Kijken’? Dan wil je zeker dit nieuwe programma zien

Ben jij net als velen fan van het programma Kopen Zonder Kijken, dan is het nieuwste woonprogramma Samen Kopen echt wat voor jou! Art Rooijakkers (45) presenteert het programma en helpt samen met deskundigen mensen die vastzitten in de overhitte woningmarkt.

Samen Kopen

In het programma worden alleenstaanden, koppels en gezinnen geholpen met hun eigen paleisje. Experts helpen de mensen om hun langgekoesterde woonwensen te realiseren. Het programma klinkt een beetje hetzelfde als Kijken Zonder Kopen, maar dat is het programma zeker niet. Deelnemers in Samen kopen voegen hun vermogen samen om met gelijkgestemden een pand te kopen. Het pand wordt vervolgens verdeeld onder de deelnemers. Zo krijgt iedereen de kans om zijn of haar droomhuis te realiseren.

Kandidaten

Het is nog niet bekend wanneer het programma wordt uitgezonden. Makers zijn op dit moment druk bezig om kandidaten voor het nieuwe programma te vinden. Ervaar jij dezelfde struggles in de overhitte woningmarkt, dan kun je je nu nog opgeven.

Lees ook
Wauw: deze felgekleurde jurk is verkozen tot mooiste outfit van koningin Máxima in 2021

Art Rooijakkers

De opnames van het programma zijn nog niet van start, maar Art hoeft zich niet te vervelen. Binnenkort is er weer een nieuw seizoen van Rooijakkers over de Vloer te zien. Daarnaast zit hij vol in de opnames van het tweede seizoen van B&B Vol Liefde. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress