Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Binnenkijken in het ouderlijk huis van modellenzusjes Gigi en Bella

Binnenkijken in het ouderlijk huis van modellenzusjes Gigi en Bella

Binnenkijken in het ouderlijk huis van modellenzusjes Gigi en Bella

De carrières van model sisters Gigi en Bella Hadid zijn binnen een paar jaar tijd ontploft. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit de modewereld en schitteren in allerlei grote campagnes en op covers van de meest toonaangevende modebladen. Maar waar komen de twee beauty’s eigenlijk vandaan?

Model family
Beide zusjes zijn geboren en getogen in Los Angeles en hun ouders zijn vastgoedontwikkelaar Mohamed Hadid en voormalig model Yolanda Hadid. Hun moeder Yolanda heeft roots in Nederland (yay!), maar verhuisde voor haar modellenwerk naar Amerika. Gigi (21) en Bella (19) hebben nog een broertje, Anwar (17) genaamd, die eveneens af en toe voor de camera verschijnt.

Succesvol
De zusjes Hadid zijn beiden razend populair anno 2016. Gigi prijkte al op meerdere covers van Vogue, liep mee in de Victoria’s Secret Fashion Show en was te zien in de video van Zayn’s hit ‘Pillow Talk’. Bella liep in de Chanel Couture Show, verscheen naakt op de cover van Vogue Paris én werd Model Of The Year 2016 genoemd door GQ Magazine. De zusjes zijn écht gepassioneerd over hun werk, want voor het geld hoeven ze het niet te doen. De succesvolle zusjes zijn met een gouden lepel in de mond opgegroeid.

Waaruit dat blijkt? Uit de foto’s van het ouderlijk huis van de familie Hadid, die op internet te zien zijn nadat het huis verkocht is. De koper heeft 12 miljoen voor het huis neergeteld. Al kun je deze woning geen ‘huis’ noemen, het is meer een joekel van een villa. En dat is alsnog een understatement. Klik hieronder door de foto’s, en je snapt gelijk wat we bedoelen. Jaloers? Wij? Nah.

Hadid home

oprijlaan-232053

Hadid home

uitzicht-op-het-zwembad-232054

Hadid home

zee-aanzicht-232062

Hadid home

fitnessruimte-232059

Hadid home

walk-in-closet-232061

Hadid home

keuken-1-232055

Hadid home

bibliotheek-232056

Hadid home

bioscoopruimte-232058

Hadid home

in-house-bar-232057

Hadid home

spa-232060

Hadid home

zwembad-232064

Hadid home

zonsondergang-vanuit-de-woonkamer-232063

Lees ook:

Bron: Vogue NL