Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Binnenkijken in het excentrieke landhuis van pianist Wibi Soerjadi

Binnenkijken in het excentrieke landhuis van pianist Wibi Soerjadi

Binnenkijken in het excentrieke landhuis van pianist Wibi Soerjadi

Landgoed Wulperhorst te Zeist met daarop het statige landhuis van Wibi Soerjadi staat te koop. Het blijkt echter moeilijker dan gedacht om de villa te verkopen en dat zou alles te maken hebben met de staat waarin het stulpje van de beroemde pianist verkeert. 

Het immense landhuis werd gebouwd in 1858 op ruim 5 hectare grond en heeft heeft 40 kamers, niet mis dus. De 43-jarige pianist was ooit van plan om een pianoacademie te starten op het landgoed en hij heeft het huis kamer voor kamer opgeknapt, maar de kamers waar hij begon zijn naar verluidt inmiddels al weer in verval geraakt en dit zou het voor Wibi moeilijk maken om het huis te verkopen. Het landhuis zal nu verkocht worden op een veiling. Wie durft het project aan?

Een kleurrijke villa

Wibi kocht het huis in 2001 en gaf elke kamer een andere kleur. Zo is er een roze hal, een Michelangelo-blauwe studeerkamer en een gele zitkamer. De pianist geeft regelmatig huisconcerten in de villa. Ook organiseert hij in augustus twee weken lang openlucht concerten. Wibi zegt dat hij het huis wil verkopen omdat hij wil gaan samenwonen met zijn vriendin Céline van Riemsdijk, een 25-jarige kunsthistorica.

Het landgoed staat te koop bij makelaar Biltstede in De Bilt, dat gespecialiseerd is in landgoederen, monumenten en historische gebouwen.

Lees ook:

Binnenkijken: Gek genoeg wil niemand dit huis kopen, begrijp jij waarom?

Maakte Sylvie Meis een Photoshop misser op haar Instagram?

Zien: dit zijn de dreamy slaapkamers van je favoriete it-girls!

Bron: ad.nl / beaumonde.nl