Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bilal Wahib over wens om volgend jaar vader worden: ‘Dat zou wel leuk zijn, hè?’

Bilal Wahib over wens om volgend jaar vader worden: ‘Dat zou wel leuk zijn, hè?’

Bilal Wahib over wens om volgend jaar vader worden: ‘Dat zou wel leuk zijn, hè?’

In een gesprek met MTV Nederland heeft Bilal Wahib (22) zich uitgelaten over zijn grote wens om vader te worden. De zanger en acteur is al een tijdje samen met vriendin Sophie Keizer en onthult nu dat hij eigenlijk best wel een grote kinderwens heeft. Als het aan hem ligt komt er binnenkort zeker een liefdesbaby. 

Bilal Wahib wil graag vader worden

In het gesprek met MTV vertelt Bilal openhartig over die wens. “Misschien niet dit jaar, maar volgend jaar een kleine Bilal. Dat zou wel leuk zijn, hè?” Het blijkt dat de acteur ook al goed heeft nagedacht over het ouderschap. “Ik ga hem wel eerder een beugel geven dan wanneer mijn ouders mij een beugel hebben gegeven.”

Toekomstplannen

Toch wil Bilal alles nog wel goed geregeld hebben voor dat het moment daar is. “Ik ben op dit moment druk bezig om nog even mijn diploma te halen op school”, vertelt hij. Ook heeft hij heel wat carrièreplannen in het vooruitzicht: “Ik ga binnenkort mijn eerste tour doen en mijn volgende album wil ik ook snel droppen, want dan kan ik zo snel mogelijk weg bij Top Notch”, geeft Bilal eerlijk toe. “Veel rappers zeggen dat niet, hè. Ik durf dat gewoon te zeggen”, aldus de rapper.

Lees ook
Manager van Bilal Wahib reageert voor het eerst op alle ophef rondom het Instagram-incident

Platenlabel

Platenlabel Top Notch legde eerder dit jaar de samenwerking met Bilal tijdelijk neer. De rapper raakte in maart in opspraak door de veelbesproken video waarin hij een minderjarige jongen uitdaagde zijn geslachtsdeel te laten zien op social media. Naar eigen zeggen verloopt de samenwerking al een tijdje niet zo goed meer. Ook rapper Lil’ Kleine liet in september weten dat hij aan het eind van 2021 afscheid neemt van het platenlabel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress