Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bilal Wahib deelt vanavond bij Op1 voor het eerst zijn verhaal over Instagram-incident

Bilal Wahib deelt vanavond bij Op1 voor het eerst zijn verhaal over Instagram-incident

Bilal Wahib deelt vanavond bij Op1 voor het eerst zijn verhaal over Instagram-incident

Bilal Wahib zal vrijdagavond voor het eerst zijn verhaal delen over de veelbesproken video die in maart opdook. Het Instagram-incident heeft ervoor gezorgd dat de acteur en rapper door bijna heel Nederland ‘gecanceld’ werd. De acteur en rapper schuift aan bij Op1, dat maakte het programma bekend.

Instagram-incident

De 22-jarige Wahib raakte in maart in opspraak omdat hij een minderjarige jongen tijdens een chatsessie op Instagram vroeg tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Platenlabel Top Notch zegde de samenwerking met de artiest op. Ook besloten radiozenders zijn muziek niet langer te draaien. In Op1 zal Wahib vertellen hoe het nu met hem gaat en hoe hij de afgelopen maanden heeft beleefd.

Voor het eerst weer op de radio

3FM-dj Sander Hoogendoorn heeft maandag het nummer Tigers van Bilal Wahib gedraaid. Het was de eerste keer sinds het Instagram-incident van de acteur en rapper dat er een nummer van Wahib op de Nederlandse publieke radio te horen was. Een woordvoerster van de NPO heeft een bericht daarover van de NOS bevestigd.

Door iedereen gecanceld

Sander besprak maandagochtend in de uitzending van Sanders Vriendenteam met zijn mede-dj’s of het tijd is om de rapper een tweede kans te geven. “Ik vroeg me hardop af: moeten we hem niet gewoon weer een keertje draaien? Hij is door alles en iedereen gecanceld”, aldus de radio-dj, die luisteraars vroeg wat zij hiervan vinden. Er volgden wisselende reacties. Sander denkt dat de boodschap wel is ingedaald bij de rapper en dat dit een leermoment voor hem is geweest. “Het is heel sterk om hem een collectieve tweede kans te geven. Ik vind dat iedereen dat verdient.”

Lees ook
Jongen uit omstreden livestream Bilal Wahib laat voor het eerst van zich horen: ‘Paar dagen niet gegeten’

Bilal in de bios

Bilal is binnenkort ook weer in de bioscopen te zien. Hij speelt een rol in Meskina, een nieuwe bioscoopfilm met Maryam Hassouni en Soundos el Ahmadi. De komedie gaat over Leyla (Hassouni), een dertiger die geen man, kind of goede baan heeft en daarom wordt bestempeld als een loser. De film draait vanaf 22 juli.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: Brunopress