Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bilal Wahib ondanks alles binnenkort tóch te zien in nieuwe bioscoopfilm

Bilal Wahib ondanks alles binnenkort tóch te zien in nieuwe bioscoopfilm

Bilal Wahib ondanks alles binnenkort tóch te zien in nieuwe bioscoopfilm

Bilal Wahib kreeg heel Nederland over zich heen toen hij een minderjarige jongen vroeg om tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien. Dit deed hij tijdens een live chatsessie op Instagram. Cancel culture nam de zanger en acteur vervolgens te grazen. Zo werd de Edison die hij zou krijgen ingetrokken en zegde zijn platenlabel Top Notch de samenwerking stop. Ondanks alles zal Bilal binnenkort tóch te zien zijn in een nieuwe bioscoopfilm. 

Bilal Wahib in bioscoopfilm

En wel in Meskina. De film gaat over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich flink in de nesten en belandt ze in hilarische en herkenbare situaties. De hoofdrol wordt gespeeld door Maryam Hassouni, bekend van onder meer Soof.

Grote rol

Omdat Bilal een vrij groot aandeel heeft in de film en zijn rol niet zomaar weg te knippen viel, zal hij alsnog te zien zijn. Ook Soundos El Ahmadi en Nasrdin Dchar maken hun opwachting. Naar verwachting zal Meskina rond juli in de bioscopen in première gaan.

Lees ook
Jongen uit omstreden livestream Bilal Wahib laat voor het eerst van zich horen: ‘Paar dagen niet gegeten’

Gekke verhalen

Een belangrijke voorwaarde voor de film was dat de vrouwen “eens een keer normaal deden. In films zijn vrouwen doorgaans van die hulpeloze wezentjes die door mannen gered moeten worden”, zo verklaarde Soundos eerder. “En Marokkaanse vrouwen in films zijn óf jihadist óf worden verkracht. Het is heel kwalijk als door al die gekke verhalen op het witte doek mensen écht gaan geloven dat de wereld zo in elkaar steekt.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress