Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tóch leuk om te weten: dít is de bijnaam die Meghan heeft voor prins Harry

Tóch leuk om te weten: dít is de bijnaam die Meghan heeft voor prins Harry

Tóch leuk om te weten: dít is de bijnaam die Meghan heeft voor prins Harry

We komen steeds meer te weten over Harry en Meghan door hun interviews bij The Late Late Show e natúúrlijk dit weekend het nú al spraakmakende gesprek met Oprah Winfrey. Nu komen we ook te weten wat voor bijnaam Meghan nou voor prins Harry heeft.

Carpool Karaoke

Onlangs hoorden we al dat de actrice haar liefje ‘Haz’ noemt. Dat kwam aan het licht toen prins Harry tijdens een speciale editie van Carpool Karaoke een tour kreeg door het huis uit The Fresh Prince of Bel-Air en James Corden besloot om Meghan te facetimen.

Bijnaam prins Harry

“Haz, hoe gaat het met je rondreis door LA?”, horen we Meghan vragen. Hierop reageert James: “Haz? Ik wist niet dat we je nu ‘Haz’ noemden.” Harry kan alleen maar grappend opmerken: “Je bent mijn vrouw niet.”

Ander interview

Maar daar houden de bijnamen voor de prins niet op. Tijdens een ander interview met Tom Bradby in 2019 voor ITV’s documentaire Harry & Meghan: An African Journey, ‘versprak’ ze zich namelijk ook al. “Ik heb lang tegen H. gezegd”, horen we haar zeggen. Snel legt de brunette lachend uit: “Zo noem ik hem.”

Tekst gaat verder onder de post

Ketting

Tijdens het aanmoedigen van haar vriendin Serena Williams tijdens de US Open droeg Meghan een ketting met zowel de initialen van haar echtgenoot als haar zoontje Archie. De twee belangrijkste mannen in haar leven heeft ze zo altijd bij zich.

Lees ook
Spanning en sensatie: híer zie je het omstreden Oprah-interview met Harry en Meghan

Ophef

Er is momenteel veel te doen om het vorige maand met de koninklijke plichten gebroken stel. Zondag zijn ze te zien in een alles onthullend interview met Oprah Winfrey (dat op déze dag in Nederland te bekijken is). Sommigen zijn van mening dat de prins en zijn vrouw de uitzending van het interview zouden moeten uitstellen. Veel fans van het Britse koningshuis vinden het ongepast nu prins Philip met een infectie en hartproblemen in het ziekenhuis ligt. Vooralsnog lijkt het erop alsof het interview gewoon volgens plan wordt uitgezonden. Ondertussen is Meghan deze week opnieuw beschuldigd van pestgedrag naar oud-medewerkers toe en heeft het paleis bekendgemaakt een onderzoek in te stellen naar de beschuldigingen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Viva | Beeld: Brunopress