Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nachtegaaltje: dochter Bibi en Waylon zingt sterren van de hemel bij zondagse ‘The Voice’

Nachtegaaltje: dochter Bibi en Waylon zingt sterren van de hemel bij zondagse ‘The Voice’

Nachtegaaltje: dochter Bibi en Waylon zingt sterren van de hemel bij zondagse ‘The Voice’

Hoewel de finale van ‘The Voice of Holland’ al is geweest, wilde coach Waylon tóch nog plaatsmaken voor een kleine zangeres in zijn team, namelijk zijn dochtertje Teddy. Maar of Teddy ook bij haar vader in het team wil? Dat is nog maar de vraag…

Teddy fans

Het is niet de eerste keer dat we mogen genieten van het hilarische kindje van Bibi Breijman en Waylon. Het stel post geregeld foto’s en video’s van hun dochtertje en hebben sindsdien een heuse Teddy-fanbase achter zich staan.

‘The Voice’-optreden

En zo ook op zondagochtend deelt Waylon een te grappige video van Teddy en hemzelf. Waylon zit omgedraaid op een stoel terwijl Teddy achter hem de sterren van de hemel zingt. Als de zanger en de ‘The Voice’-coach zijn stoel omdraait tijdens de voorstelling en vraagt of Teddy bij hem in het team wil komen, moet ze daar nog wel even over nadenken.

Team Waylon of Team Ali

“Of ga je naar Ali toe?”, vraagt Waylon. “Ali”, klinkt het dan. Oeps… In het onderschrift schrijft Waylon nog: ‘Game on’ en tagt daarbij Ali’s Instagram-account. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar wat de rapper’s reactie zal zijn én wanneer de prijsuitreiking plaatsvindt. Zie hieronder zelf de (te) schattige video.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music)

Lees ook
Zo onwijs zoet: Bibi Breijman zingt duet met dochter Teddy

Verlate 1 april grap

We hadden het net al even over de hilarische video’s met Teddy in de hoofdrol, maar een van de meest recente video’s die Bibi heeft gepost, vinden wij dan ook wel een van de geniaalste. De zangeres deed een TikTok-trend na, waarbij twee mandarijnen ingesmeerd worden met pindakaas. Geblinddoekt moeten de kids hun vinger erlangs halen, maar wanneer de theedoek af gaat, staat plotseling hondje Sammie voor hun neus. Hoe grappig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blabla Breijman (@bibibreijman)

Bron: Story | Beeld: Brunopress