Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dochtertje Teddy goede steun voor Bibi Breijman tijdens zwangerschapsmisselijkheid

Dochtertje Teddy goede steun voor Bibi Breijman tijdens zwangerschapsmisselijkheid

Dochtertje Teddy goede steun voor Bibi Breijman tijdens zwangerschapsmisselijkheid

Omdat de eerste zwangerschap van Bibi Breijman zo heftig was, heeft ze samen met Waylon lang getwijfeld over een tweede baby. Nu zijn ze in blijde verwachting van een tweede kindje. Maar helaas heeft de influencer ook deze keer last van extreme misselijkheid. Gelukkig krijgt ze veel steun van dochtertje Teddy.

Teddy doet er alles aan om haar moeder te helpen tijdens de zwangerschap. “Bij iedere 🤢sessie houdt ze m’n haar vast, geeft ze me kusjes en word ik overladen met al haar speelgoed: “zo dat je sauw weer beter wordt mama”, schrijft Bibi onder haar foto.

Waylon

Maar gelukkig heeft Bibi ook geliefde Waylon nog aan haar zijde. “En er vliegt hier de hele dag een man (die een cape verdient) rond, om mij iedere seconde op mijn wenkies te kunnen bedienen. Ode aan mijn superhelden ❤️.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Zwangerschap valt Bibi Breijman zwaar: ‘Helaas voelt ze zich hetzelfde als bij de zwangerschap van Teddy’

Twijfels

Tijdens de bekendmaking van haar tweede zwangerschap liet Bibi weten dat ze wel ‘een heel eftal’ zou willen met Waylon. Bibi en Waylon hadden de wens van een tweede baby voor een lange tijd uitgesteld. Maar tijdens haar eerste zwangerschap had ze hyperemesis gravidarum, dat is een extreme vorm van misselijkheid. Vijf maanden lang moest ze continu overgeven en voelde ze zich vreselijk. Toen dat langzamerhand wat minder werd, kreeg de influencer last van bekkeninstabiliteit en zat ze tot de bevalling in een rolstoel. “Pas nu realiseer ik me hoe heftig het was. En dat heeft me ook bang gemaakt. Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen”, schreef ze eerder in Flair.

De angst was groot, maar nu zijn ze er toch voor gegaan. Het stel is natuurlijk dolblij met de tweede zwangerschap, maar hun angst is werkelijkheid geworden. “Helaas voelt ze zich precies zoals met de zwangerschap van Ted”, aldus de manager van Bibi Breijman.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress